Vzrušující sex na veřejnosti

Pokud člověk není zrovna úzkostná povaha, která se při sebemenším stresu a strachu rozloží na prvočísla, pak dokáže v sexu na veřejnosti vidět něco velmi vzrušujícího. Odborníci souhlasí s tím, že sex je nejvíc excitující, když je v něm trocha adrenalinu. A ta se dostavuje buď na počátku vztahu, když je vše nové, nebo když člověk nemůže podmínky sexu řídit.

Spojení pro silnější orgasmus

Takovou situací je třeba sex na veřejných místech, s otevřenými dveřmi do pokoje či v prostředí, kde mohou milující se dvojici slyšet jiní lidé v okolí. To vše totiž znemožňuje milencům situaci kontrolovat a ovládat a vytváří prostředí pro nečekané situace a reakce okolí.

Tím se zvyšuje nejen hladina adrenalinu, ale také hladina endorfinů. Ve spojení pak produkují mnohem silnější orgasmus (1). A to je také důvod, proč lidé, kteří začnou sexuálně riskovat, většinou nedokážou s něčím takovým skončit. Stanou se totiž na tomto adrenalinově endorfinovém rauši závislými.

Pozor na zákony

Všichni víme, že mít něco zakázaného nebo dělat něco, co se od nás neočekává, je velmi vzrušující, takže je jedno, jak zábavný a uspokojivý sexuální život člověk má, pokud do něj vnesete trochu rizika a nebezpečí, pak bude ještě o něco rajcovnější. Riziko, že vás někdo nachytá při sexu na veřejném místě většinou zvyšuje touhu, ale co nejvíce lidi vzrušuje na sexu na veřejných místech s rizikem, že vás někdo uvidí, je to, že vás to vyvádí z komfortní zóny (2).

Ačkoli je sex na veřejnosti a venku zvláště v létě lákavý a v kombinaci s intenzivním slunečním zářením, které podporuje produkci pohlavních hormonů a posiluje libido (1), může být o to svůdnější, je třeba myslet na to, že zákony většiny zemí světa takovému chování nepřejí. A vystavovat se na odiv očím, které o to nestojí, může vést k problémům se zákony. V mnoha zemích dokonce k těžkým trestům. Na to je dobré myslet především v zemích Asie (3).

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2703719/, (2) názor autora, (3) www.thrillist.com/travel/nation/strange-sex-laws-around-the-world-sex-acts-you-could-be-arrested-for-thrillist-nation







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat