Komentáře k článku

konatovka 22.12.2018

Před padesáti lety, kdy jsme se s manželem seznámili nebyl takový boom v seznamkách, byly jen obyčejné inzeráty v novinách a i tak se dalo seznámit. Já jsem to nikdy nepotřebovala.:-O

René 20.12.2018

My jsme se s Vilíkem seznámili na veřejném záchodku a nepotřebovali jsme žádnou zeznamku. Žijeme spolu už dva roky. Zatím nám to jde dobře. Dohodli jsme se, že budeme mít děti, Vilík i já darujeme sperma k umělému oplodnění a děti budeme vychovávat spolu.

helus 20.12.2018

Přes erotické seznamky bych se nikdy neseznamovala.

MAREK SELINGER 20.12.2018

MUŽE MUŽ SPLODIT POTOMKA? 53.LET

Anonym MAREK SELINGER 20.12.2018

Nemůže, k tomu budete potřebovat ženu.

kamila76 20.12.2018

Lidé na západu jsou divní. Učit se mají od východu.

Jura 19.12.2018

Třeba je to gender v praxi, ženy dosáhly naprosté rovnosti s muži tak proč by s nimi někdo chtěl mít děti? Já mám děti s ženou která má běžné ženské přednosti i neduhy a na nic si nehraje. Pro "moderní" ženy platí to staré heslo: buďte moc opatrní na to co si přejete mohlo by se vàm to vyplnit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat