Komentáře k článku

Jura 19.12.2018

Třeba je to gender v praxi, ženy dosáhly naprosté rovnosti s muži tak proč by s nimi někdo chtěl mít děti? Já mám děti s ženou která má běžné ženské přednosti i neduhy a na nic si nehraje. Pro "moderní" ženy platí to staré heslo: buďte moc opatrní na to co si přejete mohlo by se vàm to vyplnit.

kamila76 20.12.2018

Lidé na západu jsou divní. Učit se mají od východu.

MAREK SELINGER 20.12.2018

MUŽE MUŽ SPLODIT POTOMKA? 53.LET

Anonym MAREK SELINGER 20.12.2018

Nemůže, k tomu budete potřebovat ženu.

helus 20.12.2018

Přes erotické seznamky bych se nikdy neseznamovala.

René 20.12.2018

My jsme se s Vilíkem seznámili na veřejném záchodku a nepotřebovali jsme žádnou zeznamku. Žijeme spolu už dva roky. Zatím nám to jde dobře. Dohodli jsme se, že budeme mít děti, Vilík i já darujeme sperma k umělému oplodnění a děti budeme vychovávat spolu.

konatovka 22.12.2018

Před padesáti lety, kdy jsme se s manželem seznámili nebyl takový boom v seznamkách, byly jen obyčejné inzeráty v novinách a i tak se dalo seznámit. Já jsem to nikdy nepotřebovala.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat