Potraviny, které povzbudí unavené libido. Tyhle má doma každý

Domácí erotika už jaksi není, co bývala? Nemusíte tomu smířeně přihlížet s tím, že po letech manželství už to vážně lepší nebude. Bude! Zvláště v případě, když vsadíte na mocné vlastnosti jablek nebo špenátu!

Statistiky nelžou a hovoří jasně. Nízké libido patří mezi nejčastější problémy ve vztazích. Není se tedy vůbec čemu divit, že stále více párů svěřuje svůj milostný život „do rukou“ nejrůznějších afrodiziak, jež mají v popisu práce rozfoukat plamínek upadající vášně. Že se v tomhle směru lze spolehnout jen na drahé ústřice, hořkou čokoládu nebo pálivé papričky? Tak to ani omylem. Jsou i jiné stimulanty, které stojaté intimní vody dokážou pěkně „protáhnout“. Konkrétně pro tyhle můžete v případě nouze vyrazit do vaší kuchyně!

Špenát podpoří nejen zdraví

„V podstatě všechno, co je dobré pro vaše srdce, je dobré i pro lepší sex,“ domnívá se americký lékař a autor knižního manuálu zaměřeného na dosažení sexuální harmonie v jakémkoli věku, Steven Lamm. Odborník působící na Newyorské univerzitě se tak nepřímo ztotožňuje s názorem japonských expertů. Ti na základě svého výzkumu poukazují na fakt, že listová zelenina, zejména pak špenát, díky obsahu hořčíku nejenže přispívá ke snížení vysokého krevního tlaku, ale zároveň zlepšuje i průtok krve v genitáliích. Tenhle zelenáč tedy může být považován za účinné přírodní afrodiziakum! A taky že je!

Ovesné vločky se nehodí jen ke snídani

Už nějaký ten pátek jsou ovesné vločky všude vychvalovány. Tak jistě, poskytnou vám vitaminy, minerály, vlákninu i několikahodinovou stabilní energii, čemuž se brání asi málokdo. Ovšem pozor, nedávno vyšlo najevo, že populární obilný výrobek není jen báječným ranním dopingem. I jako podvečerní občerstvení prý vločky nejsou od věci! Závěry jisté americké studie naznačují přímou souvislost mezi jejich konzumací a zvýšením hladiny testosteronu u mužů. Ženám prý zase obsažené látky řádně prokrví intimní partie, což slibuje pěkně bujaré vyvrcholení. Alespoň tak praví věda, vážení!

Jablko jako povinná výbava

Jistou naději na vzkříšení upadající vášně přinášejí i italští lékaři z nemocnice Presidio Ospedaliero Santa Chiara se sídlem ve městě Trento. Ti po ukončení své dlouholeté a rozsáhlé studie téměř přísahají, že šťavnatá jablka umějí povznést sexuální libido až do nebeských výšin.

„Z našich poznatků jednoznačně vyplývá, že lidé, kteří do svého jídelníčku zařadí jablka, mají mnohem kvalitnější milostný život. Ačkoli toho ovoce příznivě působí na obě pohlaví, o něco více z něj těží ženy, jelikož těsně pod slupkou se nachází fytoestrogen, což je sloučenina podobná dámskému pohlavnímu hormonu,“ vysvětluje sám autor onoho bádaní Tommaso Cai.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat