Muži vdechující denně výfukové plyny mají problémy s erekcí

18.02.2019 | Sex a vztahy

Výfukové plyny jsou velmi nebezpečné pro lidské zdraví. Zvláště ty z dieselových motorů. Poškozují mozek a plíce, ale nejen je. Vážně zatěžují také oběhovou soustavu a muži za to mohou zaplatit erekcí. Pokud sedí za volantem a většinu času tráví v kolonách a na rušných křižovatkách nebo na takových ulicích denně pochodují, pracují či přímo bydlí, pak je porucha ztopoření u nich velmi pravděpodobná.

Čínští vědci prokázali, že pobyt v atmosféře se zvýšenou koncentrací výfukových plynů déle než dvě hodiny denně, výrazně zvyšuje riziko poruchy erekce.

„Naše studie jako první přímo odhaluje účinek výfukových plynů na erekci penisu. Naše výsledky zvyšují obavu, že dlouhodobé vdechování výfukových plynů může vést k rozvoji závažných poruch erekce,“ tvrdí doktor Šan-kchun Čao z Univerzity v Kuang-čou.

Pozor na zákeřnou trojici

Ovšem nejen vdechování výfukových plynů může mít za následek potíže s erekcí. Dalšími zabijáky libida jsou nedostatek pohybu, kouření a nadměrná konzumace alkoholu. Jenže i když muži sportují, nekouří a pijí střídmě, můžou mít problémy s erekcí. A to jednoduše proto, že se nevyhýbají ve stravě oblíbeným smaženým pokrmům, bílé mouce a bílé rýži nebo cukru. Tato trojice je přitom spolehlivým zabijákem erekce.

Smažená jídla jsou bohatá na transtuky, které pustoší cévy a u mužů se to nejprve projeví většinou právě mezi nohama. Přestanou mít kvalitní erekci. Krom transtuků ze smažených jídel působí zhoubně také „bílé“ polysacharidy – tedy ty z bílé mouky (bílého pečiva) a bílé rýže. A to jednoduše proto, že se rychle metabolizují na glukózu, zvyšují její hladinu v krvi a vyvolávají metabolický syndrom. Ten zase vede k obezitě a poruše erekce. Podobně jako rafinované polysacharidy působí zhoubně na metabolismus a cévy také nadměrný příjem sacharózy a fruktózy, většinou ze slazených nápojů a cukrovinek.

Prevencí poruch erekce – která tedy není způsobena psychologicky a nadměrným stresem – je dostatečný příjem syrové zeleniny a ovoce, celozrnných obilovin, semen, ořechů, olivového oleje, ryb a mořských plodů. K tomu dostatečný přísun čisté vody, vyhýbání se alkoholu a cigaretám a pravidelné cvičení několikrát týdně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat