Kyselina proti vráskám může léčit i předčasnou ejakulaci

02.03.2019 | Sex a vztahy

Urologové z Káhiry objevili jednoduchou a poměrně levnou i bezpečnou metodu léčby předčasné ejakulace. Tedy pro přecitlivělé pány může být trochu děsivá aplikace účinné látky, vyžaduje injekci přímo do penisu. Jehlou vpravená kyselina hyaluronová, která se běžně používá jako výplně v estetické chirurgii, dokáže prodloužit soulož více než třikrát.

Kyselina hyaluronová je tělu vlastní látka. A jako výplň se používá k vyhlazování vrásek či zvětšení rtů. Tělo ji postupně vstřebá a odbourá, takže v případě výplní je potřeba aplikaci stále opakovat.

Injekce této kyseliny do penisu však podle urologů vede k prodloužení soulože třiapůlkrát. V řeči čísel to znamená, že když průměrná délka soulože muže trpícího vážnou formou předčasné ejakulace trvá třicet vteřin, po aplikaci jsou to už téměř dvě minuty. To sice není stále žádná hitparáda, ale z hlediska jedince trpícího předčasnou ejakulací je to velký pokrok.

Předčasná ejakulace působí silnou frustraci oběma partnerům a jakékoli zlepšení může naopak výrazně posílit psychiku a další zlepšení poruchy.

„Injekce kyseliny do penisu je bezpečná a zlepšuje uspokojení ze sexu,“ tvrdí doktor Mohamed Ragab z Univerzity v Káhiře, který aplikaci otestoval na svých pacientech.

Zkuste i pohyb

Na předčacnou ejakulaci má vliv řada faktorů, nicméně řada odborníků upozorňuje, že jedním z nich je náš líný a sedavý způsob života. Zkrátka se pánové málo hýbou. A to je na škodu. Ostatně není náhodou, že si ženy volí jako milence viditelně zdatné muže ve skvělé kondici. Má to totiž evoluční význam. Muž, který je svalnatý a hodně sportuje, totiž vydržím mnohem delší soulož.

Mezi muži, kteří se sportu a pohybu vyhýbají, a dokonce toho denně ani moc nenachodí, je mnohem více jedinců trpících předčasnou ejakulací. A v průměru tato skupina vydrží souložit jen tři minuty. Pánové, kteří denně běhají nebo jezdí na kole čtyřicet minut, vydrží už 5,5 minuty v průměru. A muži, kteří sportují či alespoň denně nachodí velmi aktivně devadesát minut, vydrží šest minut. Tedy dvakrát více než gaučoví povaleči a pivní mozolové.

„V průměrné populaci trpí předčasnou ejakulací každý čtvrtý muž. Tento problém přitom může vážně narušit kvalitu vztahu. Muži, kteří ale začnou sportovat, se nejen zbaví předčasné ejakulace, ale vydrží mnohem delší soulož,“ tvrdí urologové z Ankary.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat