Většina párů není spokojena s milostným životem

03.05.2021 | Vztahy

Jak dlouho se zdržet v ložnici ke vzájemné spokojenosti? To je vskutku těžká a ožehavá otázka! Hlavní problém je v tom, když jeden chce více a druhý méně. Zatímco mnozí by se svou fyzickou kondicí přáli chlubit alespoň 30 minut, zpravidla už po 13 minutách bývá po všem. Je tedy moderní generace sexuálně neuspokojená?

Fyzický projev lásky? Tak ten je pro odborníky hodně vděčné téma. Když totiž experti nezkoumají jeho blahodárné účinky na lidské zdraví, hledají nejrůznější afrodiziaka. Nebo se soustředí na příhodnou frekvenci, hodinu, místo konání či polohu. Častá témata lechtivých studií bývají i příčiny sexuálních dysfunkcí, důvody k nevěrám nebo nejrůznější erotické abnormality. A samotná délka pohlavního aktu? To je kapitola sama pro sebe. Zrovna nedávno vyplulo na povrch, že v tomhle směru se ideální představy s realitou pořádně rozcházejí. Mají moderní páry na krku, respektive v posteli, vážný problém?

Čas jako nepřítel

Zajímavá studie, jíž se zhostili tvůrci vyhlášené britské internetové seznamky Saucy Dates, zřejmě šlápla přímo na kuří oko erotické nespokojenosti v globálním měřítku. A to bez legrace! Provozovatelé webových stránek, jejichž prostřednictvím lidé navazují nové vztahy, oslovili bezmála tisíc náhodně vybraných dobrovolníků z řad obou pohlaví. Všichni pak v rámci on-line dotazníku dostali dvě otázky. První se týkala doby posledního milování, cílem druhé bylo zjistit, jak by si to respondenti nejlépe představovali. A přesně tím začal jeden velký střet zájmů…

Chtít nebo konat. Mezi tím je rozdíl

Z analýzy nashromážděných dat později vyplynulo, že pokud jde o vroucná přání, tam se muži i ženy překvapivě shodli. Ti z Marsu i Venuše totiž uvedli, že za optimální délku styku považují něco kolem 30 minut, neboť do takového časového úseku se pohodlně „vejde“ předehra i vzrušující dohra. Na tom by asi nebylo nic divného, kdyby výzkum rovněž neprokázal, že drtivá většina monitorovaných subjektů má „hotovo“ už po 13 minutách. Ve stínu těchto informací si proto tvůrci oné seznamky troufají tvrdit, že jen málokdo je dnes s tím, co se děje pod peřinou, skutečně spokojen, což může být příčinou vztahových potíží.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat