Komentáře k článku

Siraellen 27.12.2021

Není to snadné

Tanja 25.12.2021

Alfou a omegou všeho je mamon a pokud člověk jakéhokoliv pohlaví je skromný a slušný tak převážně není moc majetný. A pokud je spokojený i přesto tak málokdy najde k sobě protějšek. Z většiny lidí se my vždy dělalo šoufl. Mám jedno dítě a proto i vím jaké je to náročné se postarat o potřeby svého potomka a vyhnout se chlapům o které bych za jiných okolností ani vzhledem nezavadila. Z toho plyne pokud nemáte někoho kdo by stál za hřích nepořizujte si děti a pak by mezi námi nebylo tolik nešťastných a smutných lidí. A biologický odpad jinak označený jako grazly jsou my bytostně odporné. Takže vás nepotěšim.

Avi 25.12.2021

Tak tohle je vlhký sen všech neúspěšných chlapů a i žen, kteří nedokážou v životě nic pořádného, ani si najít prima holku, kluka. Je to absolutní nesmysl, kterým nás krmí rádoby časoby a weby, na světě totiž neexistuje muž nebo žena, která by si přál(a) chodit s grázlem, psychopatem a je jedno jestli v mužském nebo ženském provedení. Jestli si tady někdo myslí, že se takový člověk ráno probudí a zasněněně si řekne: "dneska bych si přál potkat grázla, který by mi fakt hodně ublížil", tak to se velice pletete. To je jen nesmysl a blábol, kterým se pak většina lidí utěšuje po té, co se rozešli s někým, kdo stál za to a nechtějí to veřejně přiznat. Protože když s někým začnete chodit, je to pro vás ten nejlepší a nejcharakternější člověk pod sluncem, jenže když ho pak poznáte, znáte pak i jeho špatné stránky a ty dobré pak pro jednu špatnou věc nevidíte a to někdy i schválně, že, protože vás něčím naštval. Kdyby člověk počkal mnohdy až vychladne, pak by si lidé navzájem odpustili a promluvili. Ale to ne. Snadnější je spolu nemluvit, nevyříkat si to a najednou tady máme obrovské nedorozumění a vznik nejhorších záměrů a vlastností druhého. Kéž by to tak jasně člověk viděl i u sebe, že... :-D A odtud pak vznikají ty nářky, chodil(a) jsem s grázlem, aby si člověk odůvodnil(a) ten rozchod, buď, že ho nechal(a) ten druhý nebo on nechal(a) ji, jeho. Pak to totiž na veřejnosti před ostatními lépe vypadá, než když by někdo tvrdil, opustil jsem skvělou holku, kluka, jenom proto, že jsem to podělal(a) a přestal s ním nebo s ní komunikovat. Zkuste se zamyslet, jak si s někým na začátku strašně rozumíte a při rozchodu vidíte schválně jen to nejhorší a plivete navzájem na sebe, místo, abyste si odpustili a ustoupili ze svých sobeckých zájmů a postojů...ale asi je to lidské. Jen je dobré se občas nad tím zamyslet....

Milan 25.12.2021

Naprostá Prauda !!!

Tonny Montana 24.12.2021

JJ to jsou ti Alfasamci co nám slušným ,charakterním kazí pověst.Možná se nechám co nejvíc pokérovat,pak budu taky považován za grázla.

Petr Tonny Montana 26.12.2021

Nebojte, ubohost prosákne i přes tetování.

Butcher 24.12.2021

Znal jsem takovou, sotva se s jedním magorem rozešla, hned měla dalšího. Pokaždé se sestěhovali, sotva se znali, následovala Itálie, psychické týrání, občas facka, bouřlivý rozchod. Ona pak každému fňukala na rameni jaká je chudinka a "chlapi svině", sotva se oklepala, šup dalšímu psychopatovi do pelechu. Její rodiče jí dokonce zakázali brát si ženichy k nim domů na návštěvy, protože jim tam na stará kolena dělali scény. Chlapi jak přes kopírák, všechno divné existence, kterým by se zdravý jedinec radši obloukem vyhnul. Že to je magor bylo jasné od začátku, všichni ji varovali. Házení perel sviním. Naposledy co jsem o ní slyšel tak má dalšího, který je fakt "exemplář", jestli se od něj nechá napustit, budeme ze státního rozpočtu živit další svobodnou matku. Krom její poslední kámošky už nad ní všichni zlomili hůl.

Šerednej Zm*d 24.12.2021

Pro mne za mne, kdo chce kam, pomozme mu tam. Ať si ženy randí třeba s kriminálníky, gamblery, psychopaty, já nevím čím, jejich věc. Jen ale ať pak taková slečná nevříská jak orangutan kvůli něčemu, co si sama vybrala.

xxkouckaxx 23.12.2021

já si cením hodných chlapů

Sumo xxkouckaxx 24.12.2021

A při sexu si představujete nejvězšího grázla ve firmě, se kterým pak tomu hodnému nasadíte parohy, abyste se pak u kámošky nad kávou předváděla, jak toho litujete. A tak furt dokola. Nebo se mýlím? Ale neodpovídejte mě nahlas, ale sobě potichu.

Jirka xxkouckaxx 26.12.2021

Ano, bývají to ti nejlepší kamarádi.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat