Trpí-li váš vztah nedostatkem sexu, je třeba ho plánovat

04.01.2020 | Sex a vztahy

Sex je důležitou součástí každého vztahu a je-li ho málo, může mít negativní dopad na partnerskou pohodu. Tato informace není žádnou novinkou, pokud se vás ale nedostatek chuti na milování s vaší drahou polovičkou týká, rozhodně byste neměli nechat věci tak, jak jsou. Jak se říká, s jídlem roste chuť, a nejinak je to i v případě milování. Jestliže to u vás v oblasti sexu vázne, jednoduše si erotické hrátky naplánujte.

Nastolte režim

Ačkoli se vám naše rada může jevit jako nesmysl, věřte, že vám dodržování milostného režimu může pomoci zachránit vztah. Upozorňují na to i psychologové, kteří tvrdí, že lidé, kteří vědí, že je večer čeká plánované milování, jsou ve vztahu šťastnější a vyrovnanější.

Nejčastějším důvodem, proč odmítáme sex, je únava a lenost. Pokud však celý den počítáte s tím, že milování proběhne, bude pro vás zařazení této pravidelné aktivity snazší a časem budete překvapeni, že vás myšlenky na milování začnou přepadat stále častěji, nezávisle na poznámce v kalendáři.

Zvyk je železná košile, a pokud své tělo naučíte prožívat orgasmus v pravidelných dávkách, bude ho samo vyžadovat. Abyste překonali prvotní nechuť a lenost, budete v tomto režimu muset setrvat jednadvacet dní. To je podle psychologů doba, kterou tělo potřebuje pro to, aby se z nárazové aktivity stal zvyk.

Hlavně (ne)nuceně

Pokud se vám systém rozpisu v kalendáři, ve kterém si vyhradíte přesné termíny milování s partnerem, nezamlouvá, vyzkoušejte to trochu jinak. Kupte obyčejný trhací bloček a každou stránku popište libovolnou milostnou aktivitu. Může jít o obyčejné líbání až po vášnivé hrátky, fantazii se meze nekladou. Aktivity se samozřejmě na jednotlivých listech mohou opakovat. Bloček můžete věnovat své polovičce nebo jej používat dohromady. Až to na jednoho z vás přijde, vytrhne z bločku poukázku s aktivitou, která ho láká a tu předá k „proplacení“ druhé osobě, která musí přání neodkladně splnit. Jde o zábavnější formu, jak dostat druhého do peřin, aniž by musel tradičně loudit, mnohdy s negativním účinkem.

Myslete však na to, že milování je především pro zábavu, uspokojení a prohloubení partnerského vztahu. Vnímáte-li sex jako něco, co je vám protivné, popřemýšlejte, jestli by nebylo rozumné navštívit odborníka.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat