Zpověď Lady GaGa. V devatenácti mě znásilnili a dodnes z toho mám trauma

13.01.2020 | Sex a vztahy

Zpěvačka Lady GaGa většinu svého dospělého života bojuje s úzkostmi a depresemi. Trpí totiž syndromem posttraumatické stresové poruchy. Jednatřicetiletá hvězda odhalila, že ji jako devatenáctiletou dívku znásilnil muž. A dodnes vnímá otřesnou bolest, kterou během toho a poté zažívala.

„Stala jsem se hvězdou a začala cestovat po světě a putovala z hotelového pokoje do garáže, tam nasedla do limuzíny, z ní rovnou na jeviště, nikdy jsem neměla prostor se s tím vyrovnat… Najednou jsem ale začala pociťovat neskutečně intenzivní bolest v celém svém těle, která zcela přesně kopírovala onemocnění, jež jsem cítila krátce po znásilnění,“ vyprávěla GaGa v rozhovoru s Oprah Winfrey.

Zpěvačka dlouhodobě podstupuje terapie a získává opět pevnou půdu pod nohama.

„Přežila jsem to a žiju a vzkvétám a jsem silná,“ míní oblíbená americká hvězda, která loni zazářila ve filmu Zrodila se hvězda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat