V novém miléniu výrazně přibylo mužů se zlomeninou penisu

23.01.2020 | Sex a vztahy

Britští urologové vydali statistiku, která jasně dokazuje, že muži se v posledních dvaceti letech oddávají daleko více extrémním sexuálním praktikám. V novém miléniu totiž vzrostl počet pacientů s tzv. zlomeninou penisu. Tak se označuje natržení topořivých těles a krvácení z nich následkem extrémního tlaku na penis při dravém způsobu kopulace. Touha po nových slastných zážitcích má často neblahé následky na zdraví.

A co je zlomenina penisu?

Při zlomenině penisu dochází k protržení obalu na topořivých tělesech a následné krvácení je velmi bolestivé. Pokud k tomuto zranění dojde, nezřídka je provázeno zvukem podobným lámání dřeva. Kapalina je nestlačitelná, takže pokud je na penis vyvíjen extrémní tlak, dojde k protržení obalu, který krev v dokonale ztopořeném penisu obklopuje.

Nebezpečné a přesto oblíbené polohy

Podle urologů nejčastěji dochází k „fraktuře“ pyje při velmi náruživé kopulaci a nejčastěji v poloze na koníčka, kdy žena nasedá na pyj muže, který leží na zádech. Druhou nejčastější polohou je zezadu na pejska a třetí misionářská poloha. Všechny tři umožňují velmi prudké a rychlé přirážení.

Návštěvu lékaře, není radno odkládat

„Normálně pacienti přicházejí s něčím, co vypadá jako pohmožděný lilek. A pokud to necháte samovolně zahojit bez ošetření, hrozí vám velmi pravděpodobně zjizvení, které vede k Peyronieho chorobě,“ tvrdí urolog Gordon Muir z Londýnské univerzity.

Při Peyronieho onemocnění dochází k tak silnému zjizvení, že se kolem jizvy penis ohýbá, takže nabývá velmi zakřiveného tvaru. Při erekci pak krev tlačí na místo jizvy a působí velkou bolest. Často muž ani nemůže souložit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat