Komentáře k článku

xxkouckaxx 07.03.2020

celý život jsem měla tělísko , dnes už naštěstí nic nepotřebuji

Zdislava 23.02.2020

Nežerte to.

Jura 20.02.2020

Vždy při tomto tématu si vzpomenu jak mi manželka volala a mezi řečí pronesla: nevíš jak jsem si do toho kalendáře označila plodné dny? Njak si teď nejsem uplně jistá co znamená plodné a co neplodné. Jo i si vzpomenu že to bylo tak před pět a půl rokem plus devět měsíců.

Siraellen 20.02.2020

souhlasím a mám v plánu přestat

Cotomeles 19.02.2020

Boha já si chci vždycky zahlasovat, ale nikdy tady není možnost, která mi vyhovuje 😃 jako antikoncepci "používám" přerušovaný styk, s tím, že kdyby došlo k průseru, tak okamžitě potrat. Je mi 33, jsem sexuálně aktivní od nějakých 14 nebo 15 a potrat jen jeden, já myslím, že to je dobrej výsledek.

aster Cotomeles 19.02.2020

Já kdybych neužívala HA, tak bych dneska měla asi tak 10 dětí - což je pro mně dost nepřijatelné - asi bych na potrat neměla žaludek...

Cotomeles aster 19.02.2020

Aster jasně, každej to máme jinak :) mně stačí jen přerušovat, kdybych byla nějak moc plodná, asi bych to řešila sterilizací, HA bych nebrala. Děti jsem nikdy nechtěla a čím jsem starší, tím víc si nedokážu představit, že bych je měla. Hlavně jsem otěhotněla, když to tzv ujelo, od té doby si to hlídám, aby k tomu už fakt nedošlo, a bez problému.

aster Cotomeles 19.02.2020

Já to chápu - ale naše první dítě vzniklo právě při přerušování XD já jsem HA řešila i příliš dlouhou, silnou a bolestivou menstruaci - prostě dvě mouchy jednou ranou :-) Kéž by mi bylo znova 33 <3

aster 19.02.2020

HA jsem užívala 20 let - poctivě jsem chodila na pravidelné kontroly včetně odběrů krve a zdravotní problémy jsem nikdy neměla - naopak. O problémy si koledovaly a koledují ženy, které kašlou na doporučení lékaře - HA není pro každého a pokud někdo ignoruje fakt, že má sklony k trombóze, že má špatné jaterní testy nebo ignoruje doporučení lékaře, že při HA není vhodné kouřit - čemu se pak diví.

Mat 19.02.2020

HA užívám léta a řekla bych, že mi naopak drží emoce pod kontrolou. Neznám třeba nic jako premenstruační syndrom (PMS), moje nálada absolutně není ovlivněná tím, v jaké fázi cyklu se zrovna nacházím a celkově o mně lidi říkají, že jsem neuvěřitelně vyrovnaná. Bez HA by to možná naopak bylo horší :)

helus 19.02.2020

Antikoncepci jsem nikdy neužívala.Teď už ji nepotřebuji.

nea 19.02.2020

antikoncepci už nepotřebuji

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat