Podle zpěvačky Madonny na velikosti penisu záleží

13.02.2020 | Sex a vztahy

Jednašedesátiletá Madonna žije s šestadvacetiletým tanečníkem Ahlamalikem Williamsem. Partnery si však nevybírá jen podle věku. Od devadesátých let randí s muži zásadně mladšími. Přitom jak stárne, věkový rozdíl mezi ní a milenci se stále zvětšuje, protože protějškům je pořád maximálně do třiceti let. Zpěvačka také přiznala, že jejím dalším kritériem je velikost „mužské chlouby“.

Popová královna se stárnutí brání nejen tím, že má partnera, který by mohl být jejím synem. Na svých koncertech stále zvládá taneční čísla, na něž si netroufnou kolegyně mladší o dvacet let. Právě na jednom ze svých posledních vystoupení v rámci turné Madame X v Londýně rozvášněným fanouškům prozradila druhé kritérium pro výběr vhodného partnera. Musí mít velký penis.

Madonna se v londýnském Palladiu nechala slyšet, že nikdy neměla muže s malým pohlavním orgánem.

Tím pádem prozradila leccos intimního o svých bývalých. Pohlavně dobře vyvinutí jsou tak zřejmě režisér Guy Ritchie nebo herec Sean Penn.

„Jak říkáte muži, co má malý penis? Odpověď je, asi bych nevěděla, jak mu do prdele říkat. Nikdy jsem totiž nebyla s chlapem, co má malé péro. Víte, na velikosti záleží, nesnažte se tvrdit, že ne,“ prohlásila Madonna během koncertu v Londýně.

Madonna žije s šestadvacetiletým tanečníkem Williamsem od loňského léta.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat