Vášnivý sex skýtá různá rizika

Sex, ať už v jakémkoli provedení, je odborníky vnímán jednoznačně pozitivně. Příznivě ovlivňuje stav mysli i našeho těla, posiluje srdce, okysličuje mozek a v neposlední řadě nás uvádí do stavu blaženosti a štěstí. Když se to ale s vášní přehání, může to mít za následek mnoho nepříjemných zdravotních komplikací. Které jsou ty nejzávažnější?

Odřeniny

Na správný okamžik, kdy dojde k zasunutí penisu do pochvy, bychom si měli počkat, dokud nebude zejména ženské tělo dokonale připravené. Ačkoli se nabízí použití lubrikačních prostředků, nic nenahradí přirozené mazivo, aby se předešlo podráždění sliznic, které v případě nedočkavosti dvojici hrozí. Nejde totiž jen o dostatečnou vlhkost, která hraje roli v případě bezbolestného milování, ale i celkové přípravy vnitřku ženina orgánu, před samotným aktem, který se vzrušením prokrví a zvětší. V případě, že tomu nedáte čas, riskujete velmi nepříjemné podráždění, odřeniny, a palčivé trhliny, které mohou být vstupní branou pro nejrůznější infekce. Pozor na to!

Drsný sex

Někdo si vysloveně libuje v provozování tvrdého sexu. Jenže nepřiměřená intenzita nebo dokonce vzájemná nekompatibilita partnerů, kdy je například muž nadprůměrně vyvinutý, může mít na následek velmi bolestivé hematomy nebo dokonce ošklivé poranění děložního čípku. Nezřídka si pak ženy stěžují na paralyzující bolest v podbřišku, která odeznívá i několik dní. V případě poranění čípku je však nutný zásah lékaře.

„Zlomený“ penis

Ačkoli v penisu není žádná kost, označujeme tento typ úrazu jako zlomeninu. Ve skutečnosti jde však o násilné ohnutí ztopořeného penisu, při kterém dojde k prasknutí topořivých tělísek nebo močové trubice. Dá o sobě vědět kromě hlasitého prasknutí také příšernou bolestí. Penis okamžitě ochabuje a v místě poranění začne modrat a natékat. Došlo-li k poškození močové trubice, nemá muž šanci se ani vyprázdnit. Nejčastěji k tomuto poranění dochází v poloze „na koníčka“, kdy žena nasedá na mužům úd bez možnosti jeho kontroly. Pokud penis vyklouzne a žena plnou vahou dosedne mimo, je katastrofa na světě.

Nebezpečí infarktu

Lékaři upozorňují, že riziko infarktu se při milostných hrátkách zvyšuje až o 3,5 %. Trpí-li osoba srdeční slabostí, jakákoli fyzická aktivita může mít za následek selhání srdce. Přidáme-li ještě momentální hormonální výkyv, ke kterému při milování dochází, je riziko infarktu o to větší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat