Gwyneth Paltrow je v izolaci s manželem sexuálně frustrovaná

07.04.2020 | Sex a vztahy

Herečka Gwyneth Paltrow nakousla v rámci svého lifestylového webu Goop další manželské tabu. Přestože je v karanténě se svým manželem Bradem Falchukem a přestože jsou relativně „čerstvým“ párem, stejně je hollywoodská diva sexuálně frustrovaná. A tak s Bradem požádali o pomoc sexuální koučku a terapii s ní sdíleli na YouTube.

Michaela Boehm jim pak radila, jak si zpestřit dny v domácí izolaci, když je běžný manželský sex už nebaví.

„Máme štěstí, že máme velmi pevný vztah, ale jsme také doma zavření s dětmi a tady je to docela blízko sebe,“ stěžovala si Gwyneth, která má s bývalým manželem Chrisem Martinem patnáctiletou Apple a třináctiletého Mosese.

Zatímco Brad má chuť na sex pořád, Gwyneth v této stresující situaci má slabší touhu. Podle Boehm je normální, že ženy ve stresu odmítají sex.

„Většina žen, s nimiž jsem mluvila, se teď necítí moc na sex… ženské tělo, když je ve stresu, přepne do stavu přežití. Chce jen jídlo, pohodlí a sladkosti, aby se zvýšil tělesný tuk. Většina žen tvrdí, že jsou to teď jediné věci, které chtějí. Netouží moc po slasti. Když se otevřenou rozkoši, vede to k řadě emocí. U žen je normální emoční reakce na sexuální potěšení a orgasmus, začnou plakat nebo jsou naštvané a tak dále,“ tvrdí ve videoklipu Boehm.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat