Katy Perry prozradila svůj recept na šťastný vztah

30.03.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Katy Perry je těhotná a čeká svého prvního potomka. Počala ho se snoubencem Orlandem Bloomem. Americká hvězda tvrdí, že jim to klape především proto, že si vzájemně poskytují dostatek prostoru, jsou týmovými hráči a podporují v práci jeden druhého.

„Jedna z věcí, která v mém současném vztahu velmi dobře funguje, ano, zajistila jsem si ten prsten, ale jedna z věcí, což mi došlo, která opravdu funguje, je poskytnout jeden druhému trochu prostoru,“ radila Katy jako porotkyně soutěže American Idol jejím účastníkům. „V této soutěži je skvělé, když si vzájemně rozumíte a jste partneři a týmoví hráči a podporujete jeden druhého. Ale nyní si naplňujete osobní sny. Zrovna si plně uvědomujete své priority. Protože si myslím, že v případě vás obou, jste teď trochu zápasili se svým vystoupením. Víme, že to oba umíte líp, než co jste předvedli, že?“ koučovala zpěvačka dva ze soutěžících.

V minulosti si pochvalovala, že z ní britský herec dělá lepšího člověka.

„Vědomě nebo podvědomě jsem si vybrala partnera, který mě neustále nutí se rozvíjet v lepší verzi mě samotné… Mezi mnou a mým partnerem je spousta třenic. Ale tyto třenice vynášejí na povrch něco nádherného. Vystupuje z toho spousta světla,“ tvrdila Katy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat