Závislosti celebrit neznají mezí

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Jistým druhem neštěstí pak mohou být i závislosti, které ohrožují mezilidské vztahy, přátelství, rodinné vazby a pracovní příležitosti. A tihle slavní o tom vědí svoje!

V odborné literatuře bychom se dočetli, že závislost je nekontrolované nutkání opakovat své chování bez ohledu na jeho dlouhodobé důsledky. Tímto způsobem neohrožují svoji existenci jenom obyčejní „smrtelníci“, neboť i úspěšné populární osobnosti často cítí silnou potřebu vyhledávat „zakázané“ věci, okolnosti nebo situace. Čí kariéra se kvůli tomu otřásla v základech? A komu se to stalo dokonce několikrát?

Matthew Perry zneužíval léky proti bolesti

Kultovní seriál Přátelé patří k těm celosvětově nejoblíbenějším a nejsledovanějším. V dobrém na jeho natáčení dodnes vzpomínají i jeho hlavní protagonisté, kteří na „place“ strávili podstatnou část svého života. Tedy až na jednoho, který nemůže. Tím je představitel Chandlera Binga Matthew Perry, jež v jednom rádiovém rozhovoru přiznal, že vlivem utišujících léků si absolutně nevybavuje nic, co se týká třetí až šesté série.

Megan Fox potřebuje boty. Hodně bot

Herectví a modeling umožňuje vydělávat Megan Fox, která zazářila ve snímku Transformers i jeho následném pokračování, astronomické honoráře. Za co je utrácí? Zapomeňte na nemovitosti, auta, umění nebo vzácné šperky. Dlouhovlasá brunetka své jmění nejraději investuje do bot. Sice už má ve svém sídle sbírku čítající stovky a stovky párů, nicméně sama přiznává, že s jejich nakupováním nedokáže přestat a je na něm doslova závislá.

Lindsay Lohan, strmý pád hvězdy

Lindsay Lohan se v showbyznysu „uchytila“ už v útlém věku, což se jí vlastně stalo osudným. Dospívání v hledáčku bulvárních fotografů i reflektorů na ni zanechalo následky, takže brzy přišly problémy s alkoholem, drogami i zákonem. Série odvykacích kúr si vyžádala několik dlouhých pracovních pauz, po nichž už byl návrat na herecké výsluní takřka nemyslitelný.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat