Pamela Anderson poznala krutost lidí

15.03.2020 | Osobnosti

Herečka Pamela Anderson má za sebou divoký rok, který ji opět utvrdil v tom, že lidské bytosti jsou krutější než ty animální. Dlouholetá veganka a propagátorka práv zvířat se loni na jaře rozešla s fotbalistou Adilem Ramim poté, co zjistila, že je bigamista. Krátce po Novém roce spontánně skočila do manželství se starším producentem Jonem Petersem, který se s ní dvanáct dní po sňatku rozešel.

„Přeju si, abych byla zvíře. Lidé jsou krutí… Většina z nich,“ napsala Pamela k fotce na Instagramu, na níž pózuje s koněm.

Čtyřiasedmdesátiletý Peters je také podivín, který se už stihl znova zasnoubit. Měsíc po svatbě s Pamelou požádal o ruku Julii Bernheim. Hvězdu seriálu Pobřežní hlídka se přitom snažil pošpinit tvrzením, že za ni zaplatil dluh ve výši dvou set tisíc dolarů.

„Nepotřebuji nikoho, aby za mě platil mé účty. Vlastním v Malibu dům za deset milionů dolarů, který teď už dva roky pronajímám a další tři až pět let budu, a to za čtyřicet tisíc dolarů měsíčně. To více než bohatě stačí na zaplacení mých účtů a výdajů. Mám také různé reklamní smlouvy a jinou práci,“ vysvětlila Anderson, že žádné dluhy nemá.






Celkem 13 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat