Victoria Beckham manželovi nikdy neřekne "ne"

25.04.2020 | Sex a vztahy

Návrhářka Victoria Beckham ráda v médiích vytváří iluzi, že její manželství a rodina jsou naprosto dokonalé. Tak se čtenáři z toho, co vypustila z úst, během posledních let dozvěděli, že její manžel má penis, který ona sama přirovnává k výfuku od traktoru. A v posteli je prý tak dobrý, že by mu nikdy večer v posteli neřekla, pojď raději spát. Sexu dá přednost prý pokaždé.

Victoria deníku The Mirror prozradila, že ve venkovském domě v Hertfordshire mají pokoj se skleněným stropem.

„Máme tam místnost, která vypadá jako v bordelu, vše je v potisku levhartí kožešiny a na stropě jsou zrcadla. Pak je tam naše ložnice, která je docela panenská a bílá, postel s nebesy ze starého dubu,“ odhaluje módní návrhářka.

Před časem se o svém sexuálním životě rozpovídala také v rozhovoru pro magazín Allure. „Do postele chodím s Davidem Beckhamem každý večer, takže, víte, bylo by něco špatně, kdybych řekla, spi.“

A prozradila také to, že ráda spí nahá. „Většinou nemám na sobě nic. Ale David mi koupil takové ty maličké věci z Agent Provocateur,“ dodala.

V roce 2008 se pak zastala manžela, když ho obvinili, že si nechal v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani zvětšit penis.

„Jsem velmi hrdá, že mám stále dobrý sexuální život s Davidem. Má velmi dobré proporce. Má ho opravdu velký, víte. Opravdu má. Můžete to vidět v té reklamě. Všechno je to jeho. Je to jako výfuk od traktoru!“ uvedla Beckham.

„Bez komentáře! Souhlasím se vším, co říká moje manželka,“ odpověděl David v rozhovoru pro magazín Elle na otázku, zda jeho žena tehdy nepřeháněla.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat