Komentáře k článku

Nepovím 09.05.2020

Nespíme s manželem hodně let. Nešlo to od doby, kdy se vracel z hospody při chuti a nikdy za střízliva - ono nebylo divu střízlivý byl jen v práci.Jak to řeší on nevím, kdysi se pohyboval na erotických seznamkách, ale to bylo spíš že se mi chtěl pomstít za nevěru.Tak jsme si kvit a máme vztah kvůli dětem jako dva nejbližší nepřátelé.Jak to dopadne ví Bůh, budu to řešit až to přijde a možná se mi uleví.

nea 07.05.2020

nemám partnera

Nehoda při intimitě 06.05.2020

Náš známý vyprávěl ve společnosti, samozřejmě diskrétně a anonymně, co se mu přihodilo když byl na návštěvě u starší, ale ještě atraktivní dámy. Když mu dáma kouřila úd a on cítil že se blíží vyvrcholení, tak se více pohyboval a náhle pocítil, že něco není v pořádku. Tak se podíval a úd byl venku a na údu zakousnutý umělý chrup. Tak u něho došlo k fenoménu, který se odborně nazývá "deerotizace".

kamila76 06.05.2020

*17**18**19*

helus 06.05.2020

Zatím nám to v posteli s manželem klape.

Siraellen 06.05.2020

nemám stereotyp

ovace 06.05.2020

stereotyp se nám zatím vyhýbá

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat