Potraviny pro zvýšení vašeho sexuálního apetitu

Jste to, co jíte. Složení jídelníčku však neovlivňuje jen tělesné křivky, ale i sexuální touhu. Které božské potraviny podporují libido, vytrvalost a sílu, která je potřebná pro krkolomnější a náročnější milostné polohy? Do některých byste to nejspíš neřekli!

Jistý britský průzkum, který zveřejnil deník Daily Mail, odhalil, že nejpopulárnější čas na milování je devět hodin ráno, přičemž lidé preferují hlavně víkendovou neděli, kterou v těsném závěsu následuje sobota. Můžete si o něčem takovém nechat jen zdát, protože si vaše libido vzalo dovolenou? Stimulujte ho s pomocí běžně dostupných potravin, které seženete v každém obchodě! Která vám padne do oka?

Chřest

Škoda, že chřestová sezona trvá jen do června. Čerstvý chřest pak střídá ten nakládaný. Svým způsobem to ale zase taková tragédie není. Lepší chřest v nálevu, než žádný. Chřest lékařský, lidově též „špargl“ poskytuje tělu folát, vitamin E a draslík, což napomáhá výrobě testosteronu. Tento hormon ovlivňuje sexuální touhu u mužů a žen.

Zázvor

Všichni dávno vědí, že zázvor pomáhá při trávení, posiluje imunitu a je protizánětlivý, ale tušili jste, že kromě těchto zdravotních benefitů zvyšuje průtok krve? Proto brání tvorbě kortizolu, který může způsobit erektilní dysfunkci (dobrá zpráva pro muže).  Jelikož se ale díky němu krev rozproudí v celém těle, i ženy pocítí zvýšenou citlivost ve svém klíně.

Avokádo

Krevní oběh podporuje i avokádo plné nenasycených mastných tuků, které snižují cholesterol. Již Aztékové jej používali coby prostředek k pozvednutí sexuální výdrže a energie. Avokádo však předně ulevuje od stresu (má víc draslíku než banány), takže navozuje klid, který je pro romantické a sexy shledání nesmírně důležitý.

Špenát

Špenát setý je důležitou listovou zeleninou. Ač se možná nezdá, vitaminy B, které obsahuje, a to včetně kyseliny listové, pomáhají vytvářet pohlavní hormony, zvyšují libido a dodávají energii. Je také známo, že špenát podporuje plodnost. Smotejte ho do rolády z listového těsta a doplňte vařenými vejci…

Ovesné vločky

Pokud vám společnost u snídaně dělají ovesné vločky, třeba s kousky ovoce a zalité trochou medu, jste na správné cestě, jak si v noci užít. I ony zvyšují průtok krve do pohlavních orgánů, ale zároveň jsou užitečné při léčbě erektilních dysfunkcí. Málokdo ví, že podporují tvorbu testosteronu, takže se starají o to, aby ve vaší ložnici nebyl klid. Jelikož jsou velmi variabilní, zkuste je třeba v ovesném koláči. A připravte si prezervativ.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat