Intimní účesy pod taktovkou mužů

Nakonec si samozřejmě rozhodnete sama, ale možná by vás zajímalo, jaké úpravě intimních partií u žen dávají přednost muži.

Dobrý účes dokáže vyčarovat úplně nový vzhled. Také nový sestřih v intimní oblasti dokáže zvednout náladu. Klidně můžete vyzkoušet, co se vám líbí a bude vyhovovat, ale možná vás už někdy napadlo, jaký střih se líbí muži vašeho života. Ten ho totiž uvidí nejspíš a nejčastěji.

Na základě ankety (1) si intimní oblast pravidelně holí 67 % žen, přičemž skoro třetina z nich upřednostňuje tak zvaný brazilský styl, tedy úplné odstranění chloupků. Ale jaký účes mají muži nejraději? Líbí se jim to „tam dole“ spíš bez chloupků? A kolik z nich chce raději „přírodní“ ženu?

Oblíbené intimní účesy

Na otázku, jestli existuje nějaký oblíbený intimní sestřih, skončil podle odpovědí téměř 6000 mužů na prvním místě se 45 % brazilský sestřih. Těsně v závěsu za ním byla s 32 % „přistávací dráha“ a na třetím místě s 15 % „trojúhelník“.  Divoký porost preferuje necelých 5 % pánů. Na pátém místě potom s 2 % jsou speciální sestřihy jako různé vzorce nebo písmenka (2).

Jak důležitý je dámský sestřih pro muže

Velmi zajímavé také je, jak moc napínavý je pro muže ten moment, kdy poprvé mají vidět intimní účes své vyvolené. 67 % přiznává, že je to „napínavé, ale nemá rozhodující váhu“, pro 22 % je to naopak jedno z nejdůležitějších na ženském těle a necelých 7 % přiznalo, že to je nejen velmi vzrušující okamžik, ale dokonce může ovlivnit to, zda naváže se ženou něco vážnějšího. Pouhým 4 % dotázaných to bylo úplně jedno (2).

Jaký vliv má sestřih na orální sex?

A jak je to s orálním stykem, když se žena v intimní oblasti neholí? Zde se názory liší. 35 % nemá žádný problém s tím, aby uspokojili ženu ústy i skrz zarostlou buš, 35 % tvrdí, že ženu orálně uspokojí, „když už to musí být“. 24 % z nich prohlásilo, že by se jim mohlo z tolika chlupů udělat špatně, zatímco 6 % hustý porost doslova vyžaduje (3). Chutě jsou tedy různé.

A jak je to s hygienou?

Je hygieničtější nebo zdravější holit se v intimních partiích? Ve skutečnosti vlastně ne. Pro hygienu v intimní oblasti je nejdůležitější pravidelně se mýt. Ze zdravotního hlediska lze říci, že lidé nemají intimní ochlupení náhodou. Dokonce má svůj význam, protože tvoří ochranu citlivé intimní oblasti, například před napadení infekcemi. Pokud tedy hledáte důvod k holení, v hygieně ho nenajdete.

Zdroj: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32068497/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6921585/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6529533/

 






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat