Vyvrcholení se neomezuje pouze na jeden druh

Orgasmus snižuje stres a bolest, prokrvuje pokožku či zvyšuje obranyschopnost organismu. Dopřávejte si ho co možná nejčastěji a v několika jeho formách! Které typy orgasmů by vám neměly uniknout?

Orgasmus se popisuje jako pocit intenzivního potěšení, ke kterému dochází během sexuální aktivity. Srdce bije rychleji, po těle se rozlévá příjemné uvolnění doprovázené kontrakcemi pohlavních svalů. Zabarvení a intenzita vyvrcholení se může lišit od jednoho případu ke druhému. Záleží na fázi menstruačního cyklu, náladě i způsobu a místě stimulace. A že je co hýčkat, o tom není pochyb. Neomezujte se pouze na jeden typ orgasmu, je jich hned několik!

Notoricky známý klitoridální i mýtický vaginální

Bez dráždění poštěváčku je pro mnoho žen problematické vyvrcholení dosáhnout. Však taky tenhle knoflík slasti, tedy svazek nervů o velikosti hrášku na vrcholku vulvy, stojí za tím, že klitoridální vyvrcholení patří k těm nejběžnějším. Svojí pověstí ho ale trochu převyšuje legendární bod G. Nicméně „géčkový“ orgasmus musí být dosažen pronikáním.

Pro lokalizaci centra rozkoše je vhodné použít dildo nebo vibrátor. V případě, že máte partnera, je nutné mu plně věřit a naprosto se v jeho přítomnosti uvolnit. Použijte spoustu lubrikantu, lehněte si na záda, pokrčte nohy a pod pánev dejte polštář. Prst, pomůcka (nebo penis) vklouznou do vagíny a hledají měkký, houbovitý výběžek zhruba 4 centimetry hluboko. Pak stačí bod G stimulovat gestem zvaným „pojď ke mně“. Při správné stimulaci se uvolní tekutina, která není nic jiného, než ženský ejakulát s trochou moči. (Muži ji milují.)

Cervikální ohňostroj

Cervix neboli děložní čípek nepředstavuje jen bariéru mezi dutinou děložního těla a pochvou. Tahle nejspodnější část dělohy je určená i k sexuálnímu hýčkání. Cervikální orgasmus však prožívají hlavně ženy, které již rodily, nebo ty, které mají se svým milencem skvělý vztah. Jeho základem je skutečně hluboký průnik, většinou dildem, které je delší než průměrný penis. Cervix, jež leží kdekoli v hloubce od sedmi do 14 až 15 centimetrů, se dobře hledá v psí poloze na všech čtyřech (opět si pomozte polštářem). Během menstruace bývá nejcitlivější.

Bradavkový orgasmus

Ano, bradavkový orgasmus je skutečný. Bradavky mají stovky nervových zakončení a pro některé ženy tak představují zajímavou variantu vyvrcholení. Jejich citlivost je však velmi individuální, proto dopředu nepočítejte s tím, že budete patřit k těm vyvoleným. Experimentujte s laskáním, tlakem, taháním, přísavkami na bradavky, teplem, chladem, zkrátka čímkoli, co vám dělá dobře. A obrňte se trpělivostí, učení dělá mistra. Pokud se nezadaří, můžete vyzkoušet ještě orgasmus anální či nějaký smíšený. Kombinovaná vyvrcholení vyvolaná drážděním dvou míst na těle obvykle patří k těm nejpestřejším.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat