Vztahovým náhradníkem nechce být nikdo

Sice vám říká, že jste jeho první poslední, ale váš vnitřní pocit vám hlásí něco jiného. Následující situace vám prozradí, jestli máte pravdu. A jeho expřítelkyně u toho hraje mnohem větší roli, než se vám bude líbit.

Poznala jste báječného muže a konečně jste šťastná. Ale čím déle se znáte, tím silnější máte pocit, že on to necítí úplně stejně jako vy. Jak poznat, že nejste jen náhradnice za jeho expřítelkyni? Následující situace vám napovědí, jestli je váš milý připraven na nový vztah nebo jen zaplňujete momentálně prázdné místo.

Neustále vás srovnává

„Moje ex miluje asijská jídla a strašně ráda se se mnou dívala na akční filmy.“ Říká vám partner takové věci úplně mimochodem? Pak se možná ještě s rozchodem tak docela nesrovnal, ačkoli on sám si to možná myslí. Na rovinu se ho zeptejte, jestli ještě pořád na svoji expřítelkyni myslí.

Jde mu jen o sex

Sotva k vám přijde, svalí se na vás a kromě postele si vlastně ani nemáte moc co říci? Společně si vyjdete jen málokdy? Pak se nejedná o žádný vztah, který by měl nějakou budoucnost.

Jeho expřítelkyně je jeho nejlepší kamarádka

Někteří lidé mají problém, nadobro opustit člověka, kterého kdysi milovali. Pokud je i teď, když už je dohromady s vámi, stále velmi úzce spojený se svou expřítelkyní, je na čase váš vztah přehodnotit. Na druhou stranu existují výjimky, kdy muži pravdu se svými ex mohou být přáteli, a to zcela bez postranních úmyslů. Seznámil vás? Bere vás na společná setkání? Pak si pravděpodobně nemusíte dělat starosti. Pokud si ale se svou expřítelkyní vytváří paralelní svět, do kterého nepatříte, pak jste pro něj jen náhradnice.

Jeho expřítelkyně mu byla nevěrná

I když si to spoustu mužů nechce připustit, i oni trpí, když je žena podvede. Byla expřítelkyně vašemu partnerovi nevěrná a krátce nato jste se seznámili? Mohlo by to znamenat, že jste pro něj jen přechodné řešení, aby zakryl bolest v srdci. Naslouchejte svému srdci. Jestli vám říká, že je všechno v pořádku, pak je všechno v pořádku. Jestli ale máte zvláštní pocit v břiše, zkuste se zamyslet, jestli nejste jen náhražka.

Právě ukončil vztah

Upřímně – myslíte si, že už se přenesl přes rozchod s bývalou přítelkyní, ačkoli se rozešli teprve před pár týdny? To neznamená, že byste měla házet flintu do žita a rozejít se s ním. Buďte si ale vědoma toho, že možná ještě není na vaší straně na sto procent a dejte mu ještě trochu času.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat