Smyslné pracovní profese vyvolávající chlípné představy

Při pohledu na policistu nebo vojáka se vám možná podlamují nohy. Uniformy jsou tak sexy! Jenže platí to ještě? Ne tak docela. Ženy už dávno nevidí atraktivitu jen v podobných pracovních „stejnokrojích“. Sexuálně je přitahují úplně jiné profese. A stejné je to i u mužů. Kde musíte pracovat, aby z vás byli paf?

Všichni fantazírují. A ti, kdo říkají, že ne, lžou. Největší erotickou fantazií pro 75 procent žen je sex s hasičem (1). Hasiči si prý ženy získávají díky své dokonalé postavě, síle, vytrvalosti a oddanosti. Muže zase evidentně vzrušují letušky i doktorky (1). Nebo aspoň takhle se to doposud tvrdilo.

Doba šla dopředu a s nárůstem online aplikací je snazší se virtuálně i fyzicky potkat s kýmkoli – a popřípadě na něj změnit názor. Snad i proto se to na poli seznamování a flirtu trochu změnilo, na což poukazují statistiky seznamovací aplikace Happn (2), která vyzpovídala obrovskou populaci svých klientů. Předmětem přitom bylo hodnocení nejatraktivnějších zaměstnání pro muže i ženy. Smůla, hasiči se do top výběru překvapivě nedostali! Jedná se snad o nový fenomén?

Obleky na míru a obědy v drahých restauracích

Nejžhavější profesí, kterou dámy považují za absolutní špičku, je právník! Ten průměrný si podle odhadu založenému na 267 údajích od zaměstnanců a pracovních nabídek za uplynulých 36 měsíců vydělá zhruba 30 tisíc korun. Je sexy tohle, formální oblek či snad ostré lokty a tvrdý boj za právo? Kdoví, každopádně i další pozice poměrně překvapuje. Druhou příčku oblíbenosti obsazuje inženýr, následovaný doktorem, tesařem, elektrikářem, finančním manažerem, učitelem, návrhářem, šéfkuchařem a architektem. A jak to vidí pánové?

Podvazky pod bílým pláštěm

I u nich je právnička tou nejfantastičtější pracovní pozicí a sexuální fantazií! I když výsledky průzkumu nebyly natolik detailní, aby se ukázalo, proč tomu tak je, dá se předpokládat, že muži rádi zbavují své milenky upjatosti a profesionálního přístupu – tedy aspoň ve svých snech. Vždyť kdo by nechtěl „zlomit“ odtažitou dámu s brýlemi, objevit v ní chlípnou divošku a tu zkrotit? Fantazie většiny! Za právničkou pak stojí zdravotní sestřička, učitelka, marketingová poradkyně, účetní, farmaceutka, obchodnice s čímkoli (podnikatelka), doktorka a finanční specialistka. Seznam uzavírá koordinátorka společenských akcí, kupříkladu svateb.

Zdroj: (1) www.hbr.org/2012/10/data-scientist-the-sexiest-job-of-the-21st-century, (2) www.morefm.co.nz/home/trending/2017/05/survey-discovers-the-sexiest-jobs-for-men-and-women.html







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat