Pozice v posteli prozradí jeho povahu

Klasická misionářská, zezadu na pejsky nebo ve stoje? Víte, že oblíbená sexuální pozice vašeho muže na něj může ledacos prozradit?

Většinou se asi s mužem nejdříve seznámíte a až pak s ním jdete do postele. Ale pár důležitých věcí o něm můžete zjistit právě i v posteli. Třeba jak to má nejraději. A pak můžete vyvodit další věci. A jestli si myslíte, že oblíbená sexuální poloha nic prozradit nemůže, tak to se pletete. Uvidíte…(1).

Klasika – misionářská poloha

Je to úplný základ, kterým sexuální život začíná. Není na ní nic špatného, ale občas může nudit. Muž, který tuto polohu upřednostňuje nejvíce, může být nejistý nebo se potřebuje neustále ujišťovat – proto svoji partnerku nechce pustit z očí, aby viděl, jak reaguje. Zároveň rád udává tón a misionářská poloha je k tomu jako stvořená. Poloha je díky očnímu kontaktu velmi romantická, ale z dlouhodobého hlediska by mohla začít být nudná. Pokud je vám pohled do očí jeden druhému nade vše, můžete zkusit malou obměnu. Vyměňte si pozice – tedy partnerka nahoře a muž dole. Sice už nebude moci být výhradním pánem situace, ale možnost sledovat reakce partnerky zůstávají.

Doggystyle – nejraději jako pejsci

Těžko najdete muže, kterému by se „doggystyle“ nelíbil. Při této poloze se z mužů stávají divoká zvířata, která jdou za svým instinktem. Pokud ale polohu zezadu upřednostňuje výhradně, mohlo by to znamenat, že má problémy s intimitou. S jistotou při ní zažijete velmi intenzivní prožitek, ale zároveň ztrácíte vášnivou intimitu. Chcete-li při sexu více tělesného kontaktu „kůži na kůži“, vyzkoušejte „lžičku“ – partnerovi zůstane poloha zezadu, ale díky většímu kontaktu se zvětší i intimita okamžiku.

Cowgirl – osedlejte si koníčka

Nejvíc vzrušující je, že v podstatě existuje nekonečně možností, jak na svém koníkovi můžete rajtovat. A teď jste šéfem vy! Na jednu stranu by se mohlo zdát, že muži, kteří tuto polohu upřednostňují, jsou spíše pohodlní nebo líní, na druhé straně jsou muži, kteří tuto polohu milují, protože vědí s jistotou, že jejich partnerka tak dojde uspokojení. Jsou možná poslušní, ale vždy připravení převzít vedoucí roli. Chápeme, že váš drahý si užívá kouzelný výhled, ale zkuste se příště otočit. Výhled zůstane také velmi vzrušující a váš partner určitě nic namítat nebude.

Vertikální sex ve stoje

Zády ke dveřím nebo ve sprše – sex ve stoje jde realizovat všude, kromě postele. Muži, kteří na téhle poloze ujíždějí, jsou často otevření všem experimentům, zkrátka všemu, co zní „zakázaně.“ Takoví muži si libují v pocitu, že mohou být kdykoliv přistiženi. Chtějí si užít, kolik to jen situace dovolí – bez ohledu na možné důsledky. Ale i sex ve stoje může být nudný, když se odehrává podle stále stejného scénáře. Navrhněte partnerovi změnu – položená na kuchyňském stole nebo vsedě na pračce.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5073727/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat