Místa v domě stvořená pro sexuální hrátky

Nejčastěji se lidé milují v posteli. Ložnice je útočištěm klidu a relaxace, pohodlné lůžko vyloženě svádí k důvěrným rozhovorům a mazlení. V anketách se na druhém místě drží sprcha, ale tím výčet kreativních míst rozhodně nekončí. Která si koledují o sexuální křest?

Proti posteli a misionářské pozici rozhodně nejde co namítat. Obojí splňuje svůj účel, nicméně od milostného života mnozí očekávají i zpestření. To může poskytnout pouhá změna místa milování. Jste v tomhle až příliš konzervativní? Uvidíte, že když popustíte uzdu své fantazii, sex mimo ložnici si užijete. Ale kde? Jen se rozhlédněte!

Kuchyňský pult

V rámci mileneckých zpovědí a průzkumů se kuchyňský pult drží na třetím místě oblíbenosti. Oprávněně. V závislosti na jeho výšce a tělesné výšce partnera je jako stvořený pro orální sex. Vy se na něj vyhoupnete, nohy svěsíte dolů a necháte milence, aby jazykem stimuloval váš nastavený klín. On však taky může přistoupit mezi vaše roztažené nohy a vzít si vás za doprovodu očního kontaktu. Jen z dohledu odstraňte veškeré skleničky, nože a další ostré předměty, které by vám v milostném zápalu mohly ublížit!

Schody

Je jedno, že schody nepovažujete za sexuální zónu, jsou chlípné samy od sebe – a rozhodně o tom nepotřebují nikoho přesvědčovat. Držte se zábradlí, otočte se k partnerovi zády a vyšpulte zadek. Nebo přes ně přehoďte měkký polštář a požádejte partnera, aby si na ně lehnul a zaklonil hlavu. Vy si sedněte na okraj schodu těsně nad ním a půjčte mu klitoris pro orální laskání.

Pračka

O pračce a vibracích, které se pojí s jejím pracovním výkonem, se vyprávějí legendy. Nastavte cyklus odstřeďování, vyskočte nahoru a nechte milence, aby vás přidržoval za nohy. Pocitově se přesunete na některou z našich českých dálnic.

Šatna nebo komora

Stísněnější prostory si žádají trochu improvizace, ale v tom je právě to kouzlo. Schovejte se do šatny či nějakého menšího kamrlíku a projděte zkouškou ohněm. Kolik poloh v něm vymyslíte a zvládnete se milovat s naplno rozsvícenými světly? Postupte do dalšího mileneckého levelu! (Ostatně, můžete sáhnout i po šátku, kravatě nebo pásku a spoutat jimi milencovy ruce.)

Půda

Kde kdo na půdě schovává staré krámy, nebo tam suší bylinky. Jsou ale i tací, ve kterých půda evokuje dětství a vzpomínky na skrýše. Vezměte tuhle opomíjenou lokalitu na milost a dopřejte si „zakázaný“ sex s puncem dobrodružství. Jen pozor na vyšší teploty. V létě do střech poměrně dost praží, proto u sebe mějte kostky ledu a ručníky namočené v chladné vodě. Po takovém skoro až saunovém dobrodružství ochladí vaše rozpálená těla.

Zdroj: názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat