I erotické pomůcky si zaslouží důkladnou hygienu

Jak se na sociální síti postarat o pořádné vzrušení? Stačí, když se pochlubíte sbírkou svých erotických pomůcek, vtipně uskladněných v zajímavém pořadači. Je ale vhodné zavěsit si je jen tak na dveře?

Obvykle do pořadače uskladňujete dětské hračky, boty, pásky, šátky či třeba bižuterii. Jistá žena však třídění svých osobních věcí pojala trochu kreativněji. V rámci profilu na sociální síti se pochlubila zásobou erotických pomůcek a přidala k tomu komentář, že si obstarala pořádné úložiště (závěsný stojan na boty) se skutečně dost slušným počtem přihrádek. Konkrétně jich je 24! Udělali byste to samé?

Při bližším prozkoumání se jeví, že jej pověsila na dveře – pravděpodobně od šatny nebo nějaké jiné menší místnosti. Pořadač ukrývá vibrátory, dilda, anální kolíky a další hračky pro dospělé. Autorka fotky pak připsala, že se tenhle její nápad asi netrefí do vkusu každého, nicméně jí samotné se velmi líbí.

Hrdinka 21. století!?

Uživatelé Facebooku byli ohromeni rozsáhlou sbírkou a někteří z nich uvedli, že na její rozsah dokonce i žárlí. Objevovala se slova jako „brilantní“ a „geniální“. Jedna osoba poznamenala, že uvedená dáma je hrdinka. Tak což o to, žena musela mít pořádnou odvahu, když se svěřila s něčím tak intimním, nicméně ze zdravotního hlediska dobře nedělá. Do pořadače se totiž práší.

Tma a samotka

Sexuální hračky by měly být chráněny před zásahy zvenčí, proto je v době jejich nečinnosti vhodné uložit je do původních obalů a saténových sáčků, zásuvek či krabic. Hromadění prachu a dalších nečistot je v průběhu času nevyhnutelné, ale i když se hračky pro dospělé uchovávají správně, čistění se stejně nevyhnete. Ideálně před i po jejich použití. K tomu využijete čisticí sprej z erotického obchodu, který je bezpečný jak pro hračky, tak i pro tělo.

I vhodné načasování hraje roli

Silikonové a skleněné hračky se umývají mýdlem a teplou vodou, a to co nejrychleji, tedy ještě předtím, než sperma, poševní sekret, sliny a lubrikanty zaschnou. (Konkrétně silikon se považuje za jeden z nejbezpečnějších materiálů v erotickém průmyslu. Bývá totiž hypoalergenní na jeho povrchu jen těžko ulpívají nečistoty a bakterie. To však neznamená, že o něj nemusíte pečovat!)

Ocelová dilda je zase třeba vyvářet aspoň po dobu 10 minut. Jedině tak se zničí veškeří nezvaní návštěvníci. Naproti tomu vibrátory z plastu a gumy nezvládají vysoké teploty. Z těchto důvodů se pouze otírají mokrým hadříkem a mýdlem. Vždy však přihlédněte k pokynům výrobce. A představě o závěsném pořadači na boty dejte sbohem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat