Svět rozkoše je plný překvapení

Sexuální mýty vládnou světu. Taky si myslíte, že mít vyvrcholení je normální? A končí milostný život v seniorském věku? Nevěřte všemu, co se povídá. Tyhle zajímavosti vás uklidní i šokují zároveň!

Některým věcem se při sexu zabránit nedá a „normalita“ se občas definujte jen velmi těžko. Co jednomu přijde v pořádku, druhý zavrhuje, nebo si s tím dělá starosti. V každém případě je svět rozkoše plný překvapení. Která z těchto informací vás vykolejí?

Orgasmus na zavolání? Zapomeňte!

Prostě se nemůžete uvolnit a vyvrcholení v tomhle týdnu nepřišlo ani jednou. Běžný stav! Podle statistik 70 až 80 % žen má potíže dosáhnout orgasmu při vaginálním styku. Dobrou zprávou však je, že starší (a zkušenější) ženy se umí víc uvolnit, oproti lolitkám důvěřují vlastnímu tělu a umí si sex vychutnat. Na stárnutí je pak prima ještě další věc. Statistiky udávají, že sexuálně žije 70 % seniorů v partnerském vztahu. S vyšším věkem to tedy rozhodně nekončí.

Elasticita vaginy, která šokuje

Vagina je hluboká sedm až osm centimetrů. Při vzrušení se „natáhne,“ nabobtná a zdvojnásobí svoji délku. (Někteří vědci dokonce hlásají, že vyroste až o 200 %!) To vysvětluje, proč vám vadí větší menstruační tampon, ale při sexu klidně sáhněte po obrovském dildu.

Rozdíl mezi vámi a partnerem  

Klitoris má 8000 nervových zakončení, což je dvojnásobek množství nervových zakončení v žaludu penisu. A ty vám nikdo nevezme. To pánové takové štěstí nemají.

Zkracování penisu, kterému nelze zabránit

Říkáte si, že je s vámi něco špatně, protože milencův penis v sobě prostě necítíte jako dřív? Vina nemusí být na vašem přijímači. Pánské nádobíčko se totiž s věkem zmenšuje! Důvodem je pomalé ukládání tukových látek v malé cévě v penisu, které zhoršuje prokrvení pyje. Pokud si muž penis změří ve dvaceti a následně okolo šedesátky, může zaznamenat zkrácení své chlouby o víc jak dva centimetry! Ty se však dají nahradit s pomocí prodlužovacích návleků ze silikonu. V erotických obchodech jsou k mání za pár korun.

Střelba pánského mlíčí

Kinseyho institut odhalil, že průměrná rychlost ejakulace je 45 kilometrů v hodině, což je srovnatelné s konstrukční rychlostí takzvaného „mopedauta“ pro náctileté, jehož trend je i u nás v Česku na vzestupu. Lžička ejakulátu pak obsahuje až 300 milionů spermií a 5 až 25 kalorií. Zajímavé je i to, že největší spermie mezi všemi zvířaty patří octomilkám. Mají je dokonce dvakrát větší než sloni!

Černá vdova jako nejpilnější milenka

Jestli po vás partner chtěl „jen“ anální sex, je to pořád ještě v normě. Vždycky totiž může být i hůř. Touha po krvi při sexu se nazývá blood fetiš. Muži v takovém případě velmi vítají probíhající menstruaci, což dnes už není nic výjimečného. Ale na černou vdovu to stejně nemá. Černá vdova patří mezi kanibalistické milenky, které své milence požírají. Udává se, že jedna samička může zhltnout až 20 svých protějšků denně. A pozor, jelikož se k nám v rámci globálního oteplení dostávají pavouci z teplejších částí Evropy, je jen otázkou času, kdy tahle potvůrka překročí hranice tuzemska.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat