Aby orgasmus nabyl na síle

Chcete zažít tak silný orgasmus, po jakém toužíte? Pak vsaďte na plný močový měchýř. Experti vysvětlí, jak je to možné, a na co byste si při „peegasmu“ měla dát pozor.

Vášeň je přímo spalující a skoro se nemůžete dočkat až se oddáte svému chtíči. A pak vás napadne obvyklá otázka – mám si raději ještě rychle skočit na toaletu? Jinak se nebudu moci správně uvolnit. A nebo? Vysvětlíme vám, proč si místo rychlého odskočení dát raději ještě jednu sklenici vody.

Jak na intenzivnější orgasmus

Přesuňte návštěvu toalety raději až na později! Protože plný močový měchýř může opravdu pomoci k tomu, abyste lépe dosáhla vyvrcholení. Lékařské vysvětlení je, že plný močový měchýř stimuluje nervy v zádech. Uvolnění pak může vyvolat prožitek podobný orgasmu. Kromě toho při dalším tlaku zevnitř nabývají sexuální pohyby na větší intenzitě, a tak se dostanete rychleji k silnějšímu orgasmu.

Zasněte se

Navíc rychle zjistíte, že se zvětšuje i vlhkost mezi vašima nohama. Protože nejenže pak bude mnohem pravděpodobnější vaginální orgasmus, ale dokonce se můžete dočkat i ženské ejakulace. A zajímavé také je, že plný močový měchýř v noci vám zajistí i erotické sny!

Všeho s mírou

Ale tak jako u všeho, i tady platí, že správná míra je rozhodující. Pokud totiž budete mít v měchýři tekutiny příliš, stane se pravý opak. Kontakt močového měchýře s břišní stěnou pak může být nepříjemný a vy budete cítit při sexu bolest.

Na čurání před sexem zapomeňte

Také z medicínského hlediska je lepší čurání před sexem raději zadržet. Newyorský urolog David Kaufman zjistil, že močení před sexem může zvyšovat pravděpodobnost zánětu močového měchýře. A to z jednoho prostého důvodu: kdo močí krátce před sexem, velmi pravděpodobně už nebude močit po něm. Pokud ale močení po sexu neproběhne, je cesta přes močovou trubici až po močový měchýř pro všechny bakterie a škodlivé mikroorganismy úplně volná. A to je podle doktora Kaufmana příčina číslo jedna pro vznik zánětu močového měchýře. Nejefektivnější metoda, jak tomu zabránit, je nechat si čurání až po sexu. Kaufman dokonce doporučuje, než dojde na věc, vypít ještě sklenici vody. Čím větší a silnější je totiž proud moči, tím větší je pravděpodobnost, že vyplaví všechny bakterie. Jako alternativu k vodě můžete použít i sklenici bílého vína.

Nebezpečný trend „peegasmus“

Příliš dlouho byste ale s močením otálet také neměli. Experti před novým trendem zvaným „peegasmus“ (složením slov pee – čurat a orgasmus) ale důrazně varují. Při této praktice totiž některé ženy pro dosažení ještě intenzivnějšího orgasmu návštěvu toalety odkládají až příliš dlouho.  Zadržená moč pak má údajně při močení vyvolat něco jako „miniorgasmus“. Nebezpečné ale je, že při příliš dlouhém zadržování moči se mohou rozmnožit bakterie v měchýři, a mohou tak způsobit jeho zánět, nebo v horším případě dokonce i zánět ledvin.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat