Vnímání každého doteku díky slow sexu

Už jste vyzkoušeli „slow sex“? Že nevíte, co to znamená? Budete překvapení!

Sex je často spojován s až násilnou vášní, ve skutečnosti je ovšem pro mnohé cílem sexu dosáhnout orgasmu. Tak nejrychleji, jak jen to bude množné. Ženy se tak mnohdy cítí pod tlakem, pokud u nich k orgasmu nedojde nebo to trvá déle. Metoda, jak prožít vzájemnou blízkost i bez nutnosti orgasmického vyvrcholení, se nazývá „slow sex“ (pomalý sex).

Pomalý a nudný?

V žádném případě! Název je trochu zavádějící. U slow-sexu je sice všechno trochu pomalejší, ale něco je zase rychlejší. Zpomalení se používá pro lepší porozumění. Jde o to, abyste všechno, co se děje, prožívali mnohem vědoměji. Je potřeba se soustředit na proces jako takový, ne na touhu dojít brzy ke konci. Slow sex je o vnímání každého doteku, ne o touze uvolnit napětí.

Lepší pomalý, nebo normální?

Slow sex je vědomé zřeknutí se orgasmu. Tedy může k němu samozřejmě dojít, ale nemusí. Více záleží na silnějším prožitku, naprosto bez tlaku „okolí“. Všechno je naprosto neplánované. Můžete kdykoli přestat a zjistíte, že vám nic nechybí. Protože jste právě něco krásného zažili. Je doplněním toho žhavého sexu plného orgasmů. Jinou cestou ke krásnému prožitku.

Jak tedy slow sex funguje

Je založen na společném prožitku vzájemné blízkosti a intimity. Víc ani není potřeba. Možná to zní příliš banálně, pokud jde o genitální propojení, ale jde o to nechat jednoduše proudit sexuální energii.

Jaké jsou výhody slow sexu?

Výrazně zvyšuje citlivost a intimitu mezi partnery a na tom se shoduje většina sexuologů. Ve skutečnosti je, především u mužů, cílem „výsledek“. Díky tomu se ze sexu vytrácí intimita a stává se jedním z největších stresových faktorů. Slow sex je tak svým způsobem druhem relaxace. U normálního, rychlého sexu, kdy partneři dosáhnou vrcholu, trvá stav orgasmické euforie jen několik vteřin. U slow sexu je to podobné jako u tantrického sexu, kdy prožíváte euforické a extatické stavy po dobu celého trvání. Záleží tedy jen na vás, jak dlouhý „slow orgasmus“ si dopřejete.  

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6060830/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat