Diskuse na téma nedaří se...

19. 03. 2010 | Chceme dítě

My s manželem se o prcka snažíme zatím rok a půl... A občas to je celkem náročné na psychiku...

Magda 11.09.2021

pokud se opravdu početím trápíš dlouho, tak je možná na čase si začít zjišťovat informace o reprodukční klinice :-)

Sabina 21.07.2021

Hlavně nevěšet hlavu :-) když to nepůjde přirozeně, tak pomužou odborníci :-) Nám to s přítelem taky nešlo a Díky klinice IVZ Zlín máme kouzelného chlapečka :-)

Andrea 22.04.2021

Ahojky, já s manželem se snažíme víc jak 3 roky. Nyní je na čase to řešit. Jsme objednaní na kliniku IVF ve Zlíně, tak jsme zvědavý. Má ty nejlepší recenze, tak doufám že nám tam pomůžou :-) Držím palce ať se poštěstí, ale neboj jednou to příjde.. A když né přirozenou cestou, tak pomohou odborníci :-)

Bea Andrea 20.06.2021

Já jsem tam objednaná na konci přístího měsíce, na první konzultaci.. Tak jsem zady nervozní a zvědavá a hlavně nedočkavá :-( Už jsme s manželem taky bezradní, nejde nám to tak rok a pul, uvidíme kde je chyba... Držím Vám palce at se vše vydaří :-)

Denča 23.11.2020

Je i nějaká klinika, která má největší úspěšnost, co se týče umělého oplodnění ?

Markéta Denča 26.01.2021

Ano je a jestli koukneš na diskuze, tak na ni určitě i narazíš, protože je to klinika ivf ve Zlíně.

Alena Denča 19.06.2021

napůrosto souhlasím, díky nim máme vytoužené a vymodlené dítko. Když sm hledala tak přávě tahle klinika byla nejlepší, a opravdu se poštěstilo i nám!!! :-)

Lucka 25.07.2018

pomohl některé z vás Femibion? a pokud ano tak který jste braly? ?Moc prosííím :)

Karolina 08.07.2018

některé ženy berou v době pracování na dítěti Femibion, taky jste to zkoušely, nebo ne?

Bilka 01.07.2018

Zde je ta klinika, ivf-zlin.cz/24794-priciny-a-diagnostika-neplodnosti, vypsane i vysetreni.

Iveta Bilka 03.09.2018

na tuhle kliniku chci jet darovat vajíčka, mate zkušenosti?

Irena Iveta 18.10.2018

o tehle klinice jsem opravdu hodně četla v souvislosti s darováním vajíček a spermii. Prý je nejlepší a má i hodně klientu ze zahraničí

Afrodita Iveta 21.10.2018

byla jsem tam kdysi darovat vajíčka a manžel spermie. Maji velice vstřícný přístup a jsou to profici. Jestli hcceš darovat, určitě to udělej. Budou rádi

Marianna Afrodita 01.12.2018

taky se snažíme o miminko už dva roky a jsme zoufalí :( poraďte co dělat, na koho se obrátit

Denisa 28.06.2018

Kam presne prosim?

Denisa 28.06.2018

Kam presne prosim?

Bilka 22.06.2018

Ahoj, ano dojizdime do Zlina a jsme tam s pristupem moc spokojeni.

Denisa 19.06.2018

A byla jste uz nekterá na diagnostice neplodnosti? Bohuzel nas to nejspise také ceka.

dana 10.01.2018

to ti věřím a je těžky na to nemyslet,ale zkus to a mě pomohl femibion který jsem brala před otěhotněním tak snad se zadaří i tobě ;)

Gusta dana 16.01.2018

Dana má pravdu, já taky začla užívat femibion na doporučení gynekologa a zadařilo se do půl roka. Nyní mám zdravého synka. Zkus to, je třeba vyzkoušet vše!!

Nikola1707 28.12.2017

My taky dlouho mysleli, že chyba je jen u mě, ale po spermiogramu se ukázalo, že chyba je u manžela. K synkovi nám dopomohl Folandrol. Takže určitě doporučuji koupit vitamíny i partnerům *1*

snegurka 21.11.2017

Držím všem palečky. Já už to mám za sebou :-)

dana 24.10.2017

zkus začít brát vitaminy femibion, které by ti mohli pomoci otěhotnět stejně jako mě ;)

Katka dana 13.11.2017

Ahoj Dano mužeš mě protsim tě řict kde sis je koupila? V lékarně nebo na netu nebo to prodáváji v drogerkach? Taky bych chtěla zkusit něco takového,ale raději dam samozrejme na doporučeni

Bettyb dana 25.11.2017

Jak dlouho jste doplněk užívala, prosím?

Eva 01.08.2016

Myslím, že nejlepší bude ten můj, protože má v sobě plno látek a ne jen jednu.

Marťa 30.07.2016

Já potřebuji něco na otěhotnění. Co bude asi nejlepší?

Eva 29.07.2016

Na plodnost jsem jedla kiwu wuki fertility a úspěšně.

Anežka 31.05.2016

Holky neklesejte na mysli, nejste v tom samy, já sem taky měla velikánské problémy s otěhotnění a nakonec sem to s podporou rodiny zvládla, ale taky byl důležitý den femibion jak holky dole píší, moc ná pomohl. Myslím že je to i jeho zásluhou.

Gina 09.05.2016

Po roce už se to hodnotí jako neplodnost, ne? Taky sem měla takové problémy a teď mám prcka po umělém oplodnění. Jsem ráda.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

S novým protějškem si vyrazíte na večeři. Bude to příjemné a opět se dozvíte něco více o člověku, kterého začínáte ze srdce milovat. Nezapomeňte však také naslouchat, občas máte sklon vést řeč a nepustit partnera ke slovu. Nechte jej se projevit! Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:20
385 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat