Dosti přeceňované sexuální polohy

Ne snad, že bychom nenáviděli sex obecně… Ovšem ne každý druh a způsob je oblíbený. Taky nějaký máte? A najdete ho v našem seznamu?

V oblasti sexu existují jisté polohy, které zní mnohem zábavněji než stará dobrá misionářská. Ale jsou takové i doopravdy? Jistá anketa (1) zjistila, které sexuální polohy jsou podle jejich zkušeností totálně přeceňované.

Čím partnerku rozhodně nenadchnete

Mezi nejvíce neoblíbené sexuální pozice patří „sex ve sprše“, „sex v autě“, „sex na pláži“ a známá „šedesátdevítka“. Mimo jiné také proto, že skrývají jistá úskalí a nebezpečí, nejsou právě nejpohodlnější a jsou jednoduše nepraktické.

Sex ve sprše

Tak právě ten je asi z pohledu bezpečnosti nejhorší. Riziko, že uklouznete na mokré podlaze, nebo se vám dostane šampon a mýdlo do očí (nebo jiná nepříjemná místa) a zkazí celou zábavu, není totiž právě nejmenší.

Sex v autě

Naproti tomu sex v autě je nepříjemný „jen“ svým rizikem, že vás může někdo nachytat. Což sice může pro někoho vzrušení ještě zvyšovat, ale ne každý je exhibicionista. A kromě toho milostné hrátky za volantem nebo na sedačce nenabízí roztouženému páru úplné pohodlí. Sex v autě tak zůstává oblíbený jen u teenagerů, kteří vlastně nemají se svou touhou kam jít.

Sex na pláži

I sex na pláži se často přeceňuje. Zní to sice velmi romanticky – pláž, nebe a vlny. Ale stopy písku, které vás budou zlobit ještě druhý den, zničí jakoukoliv zábavu.

Šedesátdevítka

U polohy 69 čtenáři zase uváděli, že je velmi těžké soustředit se na to, že jste uspokojováni a zároveň máte druhého uspokojovat. Takže je poloha totálně přeceněná.

Zdroj: (1) www.reddit.com/r/AskReddit/comments/mxipgt/what_is_the_sex_position_you_hate_the_most/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat