Jste hvězdou na postelovém jevišti

Průměr? Dobrý? Nebo v posteli výbušná jako granáti? Abyste se dozvěděly, do jaké kategorie patříte, nemusíte se ani ptát partnera. My vám ukážeme sedm jasných znaků, které vám prozradí, jestli jste na jevišti nejlepší hvězdou.

Nejen muži přemýšlejí o tom, jak sexuálně zdatní jsou v našich očích. I ženy občas začne hryzat zvědavost a ptají se samy sebe, zda jsou pro svého partnera v posteli tou nejlepší, jakou kdy zažil. Chcete se podívat pravdě do očí a zjistit, jak dobrá pro svého partnera opravdu jste?

Dokáže vás pořádně chytit

Ať už za zadek, na prsou nebo jiných částech těla – pokud se vás váš partner během sexu nedotýká decentně jako anglický lord, ale dokáže si to svoje (tedy vaše) pořádně chytit, znamená to, že si sex užívá. Gratulujeme! To je nezpochybnitelný důkaz toho, že jste dobrá milenka.

Rád by si to dal ještě jednou

Nemůže se vás nabažit a nejraději by si hned dal druhé kolo ve vašem postelovém ringu? Páni! Máte opravdový talent a nemusíte se za něj vůbec stydět!

Nemá nic proti novinkám

Hledá váš partner stále nové erotické praktiky a sexuální polohy? To vůbec neznamená, že by se s vámi v posteli nudil. Spíše naopak se v posteli s vámi cítí tak dobře, že by rád takzvaně dobyl další nové světy. Jednoznačný znak toho, že jste pro něj velké dobrodružství, a to je při sexu velmi důležité.

Po sexu flirtuje

Posílá vám váš partner po sexu ještě lechtivé zprávy? Rozesměje vás a flirtuje jako o závod? Pak jste v posteli odvedla hodně dobrou práci!

Neudrží ruce

Ačkoli jste měli sex teprve před pár hodinami, váš partner nedokáže udržet svoje ruce v klidu? Žádný div, protože evidentně jste ho svým uměním úplně zbavila rozumu a on se od vás jednoduše nemůže odpoutat.

Nešetří chválou

„Ták, jaký jsem byl?“ Pokud jste v posteli jako granát, bude vám váš milý spíše říkat, jak dobré to bylo, než aby se ptal, jaký byl on. A takový kompliment si klidně vezměte osobně. Protože tím myslí „Lásko, v posteli jsi neskutečná!

I vy jste spokojená

Samozřejmě je důležité, aby sex byl zábava pro oba. A abyste ani vy o svou zábavu nepřišla, to je jasné. Pokud tedy i vás sex s vaším partnerem baví a nemáte ho dost, ukažte to!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat