Sex ve vaně zpestří chmurné dny

Jen se tak na chvíli zamknout v koupelně a užít si emocionální i fyzickou blízkost s partnerem. Ne, to není sen, ještě dnes večer se oddejte sexy hrátkám ve vaně, o kterých se nikdo nic nedozví. Lepší plán na chladné dny neexistuje!

Práce z domova, distanční výuka a další denní závazky lásce a sexu moc neprospívají. Partneři jsou unavení, vystresovaní, postrádají klid a čas sami na sebe. Proto je fajn, když udělají něco nevšedního a příjemného. Třeba se pomilují ve vaně! Následujte je a dostaňte ze sebe stres a napětí!

Právo na rozkoš

K tomu, abyste přešli z režimu rodičů do režimu milenců, využijte jednu skleničku vína. Uvolníte se a odstraníte zábrany. Vyhraďte si půl hodiny času, koupelnu zamkněte a dětem pusťte pohádky. Zvuk tekoucí vody vám poskytne alibi a zároveň zamaskuje slastné vzdechy. Počítejte však s tím, že je-li vaše vana příliš úzká, budete muset improvizovat a vyzkoušet pár poloh, než najdete tu pravou.

Voda odplavuje přirozené poševní sekrety

Nejdřív zkontrolujte teplotu vody a odstraňte dětské hračky a drogerii, která by mohla spadnout na zem a způsobit nežádoucí hluk. Smiřte se s tím, že svíčky dělají parádu jen ve filmech. Z hlediska bezpečnosti si na ně nechte zajít chuť a zvolte tlumené světlo. Možná zvažte i osobní pojistku, konkrétně silikonový lubrikant, díky kterému se vaše milování stane pohodlnější a méně bolestivé. V rychlosti připravte i župany a měkké ručníky a užijte si společné koupání.

Rekvizity, které nevzbuzují pozornost

Navzájem se umyjte, probuďte své klíny s pomocí vzájemné masturbace či orálního sexu (vy můžete sedět na vaně), nebo se o ni opřete tak, aby byla možná tolik oblíbená psí poloha. Pokud je vám něco z toho nepříjemné, zainvestujte do polštáře se dvěma přísavkami, který se upevní na vanu či její okraj. Vhodná jsou i protiskluzová madla.  

I stísněné prostory inspirují

Využívejte hrany koupelnového nábytku, obliny, koberečky, taburetky, cokoli vás napadne. Ale pokud to rozměry vany dovolují, určitě vyzkoušejte sex přímo v ní, třeba tak, že si milenci sednete do klína čelem k němu. Rytmus vašich boků vodu rozpohybuje a ta vám při kopulačních pohybech bude pomáhat udržovat tempo. Všechno však záleží na osobních preferencích a aktuálních možnostech. Vodu stále nechte pomalu téct a udržujte tak stálou teplotu příjemnou pro oba. Po sexu se můžete namazat hydratačním mlékem a péči jeden o druhého dovést k dokonalosti. Tak co, už se těšíte?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat