I ženy prožívají ranní erekci

Ranní erekce – typicky mužský fenomén. Nebo ne? Údajně něco takového mají i ženy. Tedy ženský ekvivalent. Co přesně to znamená?

… když ráno nevychází jenom slunce – tak je to alespoň u mnoha mužů, kteří se ráno budí s erekcí. A přitom nemusí na sex ani pomyslet. Ranní erekce je často zkrátka jen neoddělitelná součást spánkového cyklu. Jak to ale vypadá u žen?

Erotické sny?

Stejně jako penis i vagina reaguje na náš spánek. Během fáze REM se může zvýšit prokrvení v genitáliích, což způsobí výrazné zvětšení klitorisu. V podstatě se děje to stejné, jako když jsme sexuálně vzrušení. Do tkání se pumpuje okysličená krev a roste nejen náš klitoris, ale i stydké pysky.

Ranní sex je zdravý!

Samozřejmě to neznamená, že bychom museli v REM fázi spánku mít jeden lechtivý sen za druhým. Vlastně ani nemusíme být vzrušené, aby naše intimní oblast byla „připravená do akce“. Ale to vůbec nevylučuje využít ženskou nebo mužskou „ranní vzpruhu“ k rychlovce nebo podle možností i k delší variantě. Nakonec to bude příjemný způsob, jak se jí zbavit, a navíc ranním sexem utužíte i svoje zdraví. Nejenže vám pomůže zvýšit produktivitu během celého dne, ale účinně podpoří i váš krevní oběh, a dokonce ochrání před případnými zánětlivými onemocněními. A zároveň budete hned od rána příjemně zrelaxovaní a odpočatí. Takže příště už žádné výmluvy!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat