Vzájemnou masturbací k nezapomenutelnému sexu

Možná se vám myšlenka, že před vámi partner dráždí své mužství, příčí. Ještě než zavrhnete i fantazii o stimulaci svého klína před jeho zraky, zvažte všechny benefity, které tím můžete získat!

Slovo „masturbace“ nezní nijak lákavě. A vlastně ani nevyvolává nějaké extra příjemné vzpomínky. Působí tvrdě a každý si pod ním představuje různé věci. Důležité však je, že někdy bývá fajn jen si tak napustit vanu a o samotě se oddávat jednomu orgasmu za druhým – bez zbytečných řečí a námahy okolo. Ale masturbace v páru má taky svoje kouzlo a hlavně účel. Pokud ji zařadíte do svého milostného života, zlepšíte ho o několik procent. V jakém smyslu?  

Kurz pro páry zdarma

Možná si myslíte, že tělo svého partnera dokonale znáte a víte, co milenec potřebuje. Jenže to je pouze váš názor. Nikdy svůj protějšek perfektně „nerozeberete na součástky“, pokud mu nedovolíte, aby před vámi masturboval a ukázal vám, jak silný stisk penisu potřebuje. A co stahování předkožky a rytmus pohybů? Skutečně máte jasno ve svých postupech, které zároveň dělají dobře i jemu?

Přiučte se díky názorné ukázce, lepší škola a cenná lekce poznávání neexistuje. Na druhou stranu, i vy se můžete předvést. Ztlumte světla, vytvořte intimní atmosféru a ukažte partnerovi proces od počáteční stimulace klitorisu po orgasmus. Získá informace, které ho obohatí.

Prohloubíte intimitu mezi vámi

Jistě, milování je intimní záležitostí, ale masturbace před očima někoho jiného ji z tohoto ohledu převyšuje. Jedná se o náhled do velmi niterných pocitů, emocí, technik a osobních manuálů. To, že partnera přizvete jako svědka něčeho tak soukromého, svědčí o vaší maximální důvěře a loajálnosti. A to je fantastický způsob posilování pouta mezi vámi. Však si taky uvědomte, že sex není jen o samotném pohlavním styku.

Vystoupíte z rutiny

Předehra založená na pár polibcích a dotycích, pak možná několik minut orálního sexu a jde se na to. Soulož všehovšudy trvá maximálně tak čtvrthodinku a vy už dopředu víte, ve kterých polohách se bude odehrávat, protože je to pořád to samé. Je tak jedno, zda je pátek nebo úterý. Vybočte z nudy, šedi a rutiny a darujte si něco nevšedního – pohled na partnera v intimní situaci. Vašemu milostnému životu to dodá jiskru.

Když navíc masturbaci navzájem zkombinujete (vy budete prsty nebo pomůckami dráždit jeho a on zase vás), dodáte do ložnice nový, svěží prvek a oslavíte tak svoji sexualitu tím nejlepším možným způsobem. Pokud se stydíte, pro začátek partnera posaďte na gauč, pusťte mazlivou hudbu a zavažte si oči. Poté se začněte sebe sama dotýkat. Absence vizuálního kontaktu mezi vámi a milencem vás rychleji oprostí od studu a předsudků.  No a pak se vyměňte, přece to musí být spravedlivé!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat