Komentáře k článku

Siraellen 26.12.2022

nejsem proti

xxkouckaxx 25.12.2022

asi nejlepší poloha

Vavrac.robin@gmail.com 25.12.2022

Vavrac.robin@gmail.com

Medicus 24.12.2022

Ještě "Trapní zabijáci . . . " Příspěvek jsem zde již dříve uveřejnil. Náš známý ve společnosti vyprávěl, samozřejmě diskrétně a anonymně, co se mu přihodilo když byl na návštěvě u starší, ale ještě atraktivní dámy. Když mu dáma kouřila úd, počal se nějak víc pohybovat, a náhle pocítil, že není všechno v pořádku. Podíval se tedy, úd byl venku a do údu zakousnutý umělý chrup. Došlo pak u něj k fenoménu, který se nazývá "deerotizace".

Medicus 24.12.2022

Vracím se ještě ke příspěvku "Trapní zabijáci . . ." Mezi problematickými projevy je také uváděno "prdění". Musím připomenout, že "prdění" patří k běžnému doprovodu, dokonce k dobrému tónu při sexu, který vykonávají bohatí a úspěšní lidé. Bohatí a úspěšní muži se nemusejí v ničem omezovat, to znamená že se netrápí nějakým zadržováním větrů, a dokonce hlučný únik větrů jejich partnerky silně vzrušuje. Vím o tom z autentických výpovědí vyjímečných jedinců. Přikládám přání příjemného prožití svátků. Medicus

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat