Inovace misionářské polohy pro silnou rozkoš

Že je nudná? Někomu to tak může připadat, ale misionářská pozice patří ke stálicím ložnic – a má své kouzlo. Jak ji lze vylepšit a dodat více šťávy? S malým trikem se jí nebudete chtít vzdát a požádáte o přídavek!

Misionářská poloha, při které vy ležíte na zádech a partner zase na vás, je svojí jednoduchostí a nenáročností pověstná. Patří k pěti nejzákladnějším a nejpoužívanějším milostným pozicím milenců, dá se za ni schovat nižší hladina energie (nevyžaduje velkou fyzickou námahu) i větší bříško (vleže na zádech vypadá plošší). Misionář přitom nabízí několik variací.

Kreativní tuning

Můžete se přetočit na bok, nazvednout na rukou, vypodložit pánev polštářem, posunout pozadí na kraj postele a tak dále. Existuje však jedna vychytávka, která z ní dělá naprosto chlípnou polohu, na kterou si vzpomenete pokaždé, když zatoužíte po pořádné porci stimulace klína, což je obvykle okolo ovulace a plodných dnů. Její nevýhodou je pouze jediná věc. Není pro každého.

Kdy a komu nesedí?

Žádá si trochu flexibility a není určena pro těhotné, neboť se při ní tlačí na břicho. Taky se může stát, že vám nebude vyhovovat v případě, že má partner větší přirození. Opravdu hluboká penetrace a delší penis účinně dráždí bod G, ale při neopatrném pohybu i děložní čípek, což může způsobit bolest. Partner tak musí být opatrný. Jinak ale nabízí nebývalou rozkoš. Takže, jak na to?

Sexy jízda v hlubinách

Lehněte si na záda a přitlačte kolena k hrudníku. Partner si k vám přidřepne tak, že váš zadek je mezi jeho koleny. Penis zasune dovnitř a vy mu nohy vyhoupnete na ramena. Mužská stydká kost přichází do styku s klitorisem a příjemně ho hýčká, takže se jedná o dvojitý jackpot. (Použijte i lubrikant, kupříkladu ten hřejivý, ať to krásně klouže a pokožka se neodře.)

Poloha nahrává i análnímu milování, nicméně pro partnera je fyzicky náročnější, tak nečekejte, že v ní vydrží dlouhé minuty. Bude-li si chtít odpočinout, dopřejte mu chvíli na relax a pro změnu zase pečujte vy o něj, třeba v jezdecké poloze, kdy na zádech (nebo v polosedu) leží on a vy mu rajtujete v klíně (čelem k němu či zády).

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat