Typy partnerů, kteří vás budou držet jako klíště

Zůstávat ve vztahu bez lásky? Pro jednoho nemyslitelné, pro druhého běžné jako nákup pečiva v obchodě. Vlastně i vy můžete žít ve vztahu, v němž vlahé city z partnerovy strany chybí. Jistí muži totiž v partnerství setrvávají i bez hlubších záměrů a emocí. Kteří to jsou?

Když se do někoho zamilujete, tak pravděpodobně proto, že vás daná osoba přitahuje fyzicky i emocionálně. Jenže ne všichni to takhle mají. Pro pět typů partnerů je láska skoro až sprostým slovem!

1. Morální „vděčňák“

Kdysi jste pro něj něco udělala. Zaplatila dluhy, vytáhla ho z ulice, dala dohromady s rozhádanou dcerou, poskytla mu útočiště. Chová k vám city „na oplátku“, tedy z vděčnosti. Taky je dost dobře možné, že si jeho přátelskost s láskou pletete.

2. Manipulativní egoista

Existuje jistý typ osobnosti, který se nemůže vyrovnat s tím, že by mu vztah nevyšel, a zároveň je pro něj těžké rozejít se s někým, kdo ho nemiluje. Bere to jako výzvu. Je ovládán myšlenkou, že za každou cenu musí získat vaše srdce a jeho toxické ego mu velí jít za svým cílem. „Ne“ nebere jako odpověď, vždy mu však jde spíš o sebe než o vás.

3. Nepřítel samoty

Nemůže být sám. Nedokáže žít s vlastními myšlenkami, příčí se mu, když musí jít sám nakupovat, nenávidí, že večer zavírá oči a nikdo vedle něj není – ať je to kdokoli. Takový muž do své náruče rád schová ženu, se kterou „vyplní“ volný čas v rámci hesla „lepší něco než nic“. Takový typ klidně léta vydrží předstírat fungující vztah, i když za rohem rád koketuje s jinými, protože si nechce nechat ujít příležitost poznávat „lepší a výhodnější“ partie.

4. Pohodlný nevěrník

Ví, že mu veškeré zálety odpustíte, protože je pro vás středobodem světa. Pokaždé vás „ukecá“, když se něj něco provalí a má vás doslova v hrsti. Proč nejde za hlasem svého, ehm, penisu a srdce, a stále vyhledává nová a nová milostná dobrodružství? Protože je příliš pohodlný na to, aby přišel o veškerý domácí servis, jež mu poskytujete. Čisté prádlo, teplé jídlo, sex, kdykoli o něj požádá…

5. Soucitný parťák

Setrvávat ve vztahu jen ze soucitu? I to je poměrně běžná záležitost. Často se stává, že lidé žijí s někým, ke komu už dlouhou dobu nic necítí, jenže se s ním nestihli rozejít ještě před tím, než vážně onemocněl či z důvodu úrazu ochrnul. Takové předstírání lásky z dlouhodobého hlediska taktéž nikomu neprospívá.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat