Klíčem k srdci partnera jsou jednoduché drobnosti

On miluje vás a vy zase jeho – a taky si to vzájemně dáváte najevo. Gratulujeme, váš vztah je naprosto ideální! Bohužel, mnozí partneři pouze očekávají a předpokládají, že je oceníte, a sami jsou v tomhle směru tak trochu konzervativní. Drobnosti, které je však přesvědčí o vaší lásce, jejich srdce odemykají!  

K nedorozumění mezi dvěma lidmi, kteří spolu žijí, vznikají v momentě, kdy spolu přestanou mluvit. Každý však potřebujete vědět, že je milován, obdivován a chápán, proto sem tam rád uslyší slova podpory a chvály. Ale i bez nich se dá všechna ta náklonnost a vděčnost vyjádřit! A ne, nemusí jít o velkolepá gesta. Vlastně stačí maličkosti.

Naslouchejte

Když vám partner říká, jak to zrovna má těžké, třeba v práci, poslouchejte a věnujte mu pozornost – plnou. Odložte mobil, přikyvujte a udržujte oční kontakt. Nechtějte potíže vyřešit, neposkytujte nevyžádané rady. Protějšek potřebuje vědět, že mu rozumíte a díky tomu se pak bude cítit dobře. Nic víc, nic méně.

Pište vzkazy

Rtěnkou na zrcadlo, klasicky na papír, křídou na nalepovací tabuli. Je jedno kam, důležitý je obsah sdělení. Napište, čím vás partner v poslední době potěšil, a proč jste díky němu šťastná. Uvítá zpětnou vazbu a povzbudí ho to v projevech lásky. Že on něco takového nedělá? Začněte jako první, aby se mohl inspirovat. Třeba ho jen nenapadlo, jakou formou by mohl své city vyjadřovat.

Udělejte něco za něj

Obvykle v pátek po práci nakupuje potraviny, pomáhá sousedovi s opravou auta, nosí dřevo do krbu nebo vyčesává psa. Snažte se nějaký ten jeho úkol udělat za něj, aniž by vás o to požádal. Odlehčete mu v jeho povinnostech, nebo aspoň dejte najevo, že na něj myslíte. Do garáže k sousedovi doneste čerstvou kávu a něco na zub.

Naplánujte noc jen pro vás dva

Nepotřebujete důvod, tedy kromě toho, že chcete být spolu. Partnerovi sdělte, že můžete mít noc jen pro sebe. Děti dejte k babičkám, uvařte dobrou večeři, připravte masážní olej a dobrý film. Ženská iniciativa se v tomhle směru dost cení. Vypněte, nebavte se o problémech, jen užívejte přítomnosti. Na konverzaci o studijním prospěchu syna si čas vyhraďte někdy jindy.

Ukažte, že ho znáte

Miluje tvarohový koláč, dortík se želé a sportovní přenosy, má svoji oblíbenou kapelu a tričko, které už dosluhuje. Ukažte mu, že víte, co je pro něj důležité! Překvapte ho sladkostmi, jež dělají dobře jeho chuťovým pohárkům, dopřejte mu klid na sledování fotbalového zápasu a s dětmi se odeberte do jiné místnosti, zašijte díru na preferovaném kusu oblečení a celkově pro něj aspoň jednou za čas udělejte něco příjemného a pozitivního. Znamená to pro něj víc než cokoli.

 

   







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat