Nápoj pro pány pro lepší chuť spermatu

Někdy je hořký a nechutný. Zvlášť po nikotinu, pivu nebo kofeinu. Chuť a vůně pánského ejakulátu se však dá vylepšit. Přírodně a nenásilně. Jaký nápoj z pozice milenky uvítáte s otevřenou náručí? Spojte pár potravin do jednoho mixéru a postavte ho před partnera. Ihned poznáte ten rozdíl!

Orální sex patří k nejoblíbenějším milostným praktikám vůbec. Felaci, tedy poskytování ústní rozkoše muži, však často kazí nevábný odér ejakulátu. Vlastně je to i důvod, proč některé ženy penis v ústech odmítají, natož aby mužské mlíčí polykaly. Pánové si totiž často neuvědomují, že to, co jedí, přímo ovlivňuje, jak chutnají „tam dole“.

Hlavně ne zelí!

Vysoký obsah tuku a soli, stejně jako cigarety, alkohol, aromatická koření, ke kterým patří kupříkladu česnek, nebo dobroty s vysokým podílem síry (zelí, brokolice) se podepisují nejen na chuti semene, ale také jeho viskozitě. Dobrou zprávou je, že s trochou snahy se může každý muž partnerce líbit o dost víc.

Bez vody to nepůjde

Důležitý je v tomto směru dostatečný pitný režim, a to bez ohledu na roční období. Dostatek tekutin zajišťuje efektivní látkovou výměnu a dobrou funkci ledvin, tedy vylučování škodlivých látek. Optimální příjem pro dospělého jedince představuje 35–40 ml/kg. Při zvýšené tělesné aktivitě potřeba vody stoupá asi o 100–120 ml tekutiny na každých 15 minut fyzického výkonu.

Pánské smoothie plné živin

Partner, se kterým sdílíte jednu postel, by tak především měl v průběhu celého dne popíjet čistou vodu bez bublin. Správná hydratace je klíčovým faktorem pro ejakulát s neutrální chutí. Pokud se však toužíte posunout k ještě lepším výsledkům, připravujte milenci osvěžující koktejl založený převážně na ovoci. (Mimo sezonu použijte to kompotované či sušené.)

Jak často podávat?

Použijte 100 ml vody, hrst borůvek, hrst špenátu, stejné množství jahod, 1/2 avokáda, 1 polévkovou lžíci petrželky, 2 lžíce máty a šťávu z poloviny limetky. Vše umixujte a podávejte hned ráno. Při konzumaci tohoto nápoje (ideálně každý den či aspoň obden), již za sedm dní zaznamenáte výrazný rozdíl v chuti, konzistenci i vůni ejakulátu svého partnera, k jehož klínu začnete mít mnohem blíž.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat