Vzrušte se kdykoli se vám zachce

Než partner přijde z práce, tak nejspíš sebe sama nepřesvědčíte o tom, že toužíte po milování. Proč na mazlení zase nemáte chuť? Váš mozek je přehlcený nepotřebnými informacemi a je třeba ho vypnout. Pak se ihned vzrušíte!

Hup na krávu a je tele. Jako vážně? Tak to jen muži si většinou myslí, že stačí lusknout prsty a v minutě se dostaví chuť na sex. Jenže u žen to právě takhle nefunguje. Potřebují dostatečně a efektivně naladit svoji nejerotičtější zónu, kterou je mozek, ne klín. Právě ten, když k sobě sexy myšlenky nepustí, zhatí veškeré pokusy o uspokojivý sex a zároveň žádané vlhčení klína, jež předchází bolestivému pronikání penisu. Tvorba vaginálních tekutin je na něm totiž přímo závislá!

Bartholiniho žlázy umístěné v oblasti ženských zevních pohlavních orgánů na jeho příkaz (v reakci na vzrušení) vyprodukují malé množství sekretu, zvlhčí tak vulvu a ženě zpříjemní kontakt a dotyky v této citlivé oblasti. Metod, jak se vzrušit, je přitom několik. Vše, co musíte udělat, je vyzkoušet je a zjistit, která zrovna na vás funguje nejlépe.

Zbavte se stresu

Stres je hrobařem libida. Berte to tak, že naladění těla na milování je vlastně duševním úkolem. Oprostěte se od starostí a dejte si za úkol, že je vyřešíte později. Soustřeďte se na svoji mysl, zklidněte ji (praktikujte hluboké nádechy a výdechy) a po pár minutách se přesvědčte, že necítíte vztek, napětí ani beznaděj. Pak si dejte předkrm.

Vybavte si chlípnou věc

Co se vám líbí? Co vás sexuálně vzrušuje? Čtete erotické romány? Dostala vás scéna z filmu Padesát odstínů šedi, nebo sníte o sexu s Bradem Pittem? Je úplně jedno, při čem cítíte příjemné chvění, hlavně, když to zabírá. Zaplňte hlavu touto myšlenkou, vzpomínkou nebo fantazií a všimněte si, jak na ni tělo reaguje. Možná už jen to vaši mysl vyšle směrem k erotickým výšinám. Pokud ne, přivřete oči a představujte si, že vaše ruce jsou nástroje vysněného milence.

Simulujte

Prsty si přejeďte po krku, zajeďte do žlábku mezi ňadry, projeďte se po bradavce a skončete na vnitřní straně stehna. Vzrušení se rozjede na plné obrátky. (Zaměřit se pochopitelně můžete i na jiné erotogenní zóny, o kterých víte, že vás přivádí do varu.) Stále to není ono? Nevadí. Vytaste nejtěžší kalibr ze všech.

Přizvěte pomocníky

Z nočního stolku vytáhněte sexuální hračku, která váš klín připraví na to, co již může pokračovat s partnerem. Stačí pár minut škádlení dildem, vibrátorem, pomůckou napodobující orální sex a vaginální šťávy potečou proudem. Pracujte na svém klitorisu. Změňte tlak, rychlost a techniku a v případě potřeby použijte trochu lubrikantu. Těsně před orgasmem přestaňte. Nebo ne, když to uznáte za vhodné. Ostatně, na milence můžete počkat až s tím příštím, pokud patříte k ženám, které vyvrcholí i několikrát po sobě. Nyní, když víte, jak zapojit mozek i tělo do intimní přípravy, vzrušte se, kdykoli se vám zachce. Je to ve vaší moci.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat