Nebezpečná místa na sex u vás doma

Jedna provedená anketa ukázala, že sex v domácím prostředí vede k mnohem více nehodám, než byste si možná vůbec pomysleli. Přinášíme vám velmi překvapivý seznam těch nejnebezpečnějších míst.

Jaké je nejjistější a nejpohodlnější místo na sex? Většina z vás asi řekne „doma“. Především ve srovnání s jinými místy jako například v přírodě nebo v autě… Ale výsledky ankety provedené mezi téměř 2400 osobami obou pohlaví ukazují, že i u sexu doma se můžete zranit častěji, než si myslíte.

Jak nebezpečný je domácí sex?

89 procent dotázaných mužů a 49 procent žen přiznalo, že se už někdy oni nebo partner při sexu zranili. Zvláštní detail byl, že v každé místnosti domu nebo bytu existuje určitý stupeň nebezpečí a tím i četnost možného zranění. Při tom obývací pokoj a ložnice mají v žebříčku velmi překvapivé místo.

Koupelna

V celém vašem domě neexistuje nebezpečnější místo než právě koupelna. Podle ankety se zranilo 91 procent osob při horké sprše. Je to sice nebezpečné, ale zároveň 75 procent dotázaných uvádí, že je to jejich nejčastější místo na sex.

Kuchyň

Je pravdou, že jídlo a sex prochází žaludkem (pořád je pro 69 procent kuchyň pravidelným místem), ale mezi noži, plotýnkami a nádobím se zraníte poměrně lehce – to přiznalo celých 86 procent.

Obývací pokoj

Ti, kteří si mysleli, že s příchodem streamovacích služeb vznikne i nový problém ve vztahu, se mýlili. Nakonec kombinace pohovky a Netflixu (nebo jiné služby) je pravidelným místem pro rande – dokonce pro 83 procent. Bohužel více či méně jasně se tam zraní i 75 procent z nich.

Ložnice

Je to až neuvěřitelné, ale v žebříčku nejnebezpečnějších místností v domě je ložnice na čtvrtém místě. Ačkoli, a to už tak překvapivé není, je to pro 96 procent nejčastější volba místa na sex. Ovšem divné, ale pravdivé, je, že 72 procent dotázaných osob přiznalo, že se při sexu v ložnici zranili. Údajně vinou nečekaného pádu z postele nebo používáním „doplňků“.

Skříň

Možná díky skutečnosti, že jsou byty stále menší a dražší, je skříň pro 10 procent běžným místem pro žhavé dostaveníčko. Naštěstí jen 3 procenta potvrzují nějaká zranění.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat