Místa na mužském těle doslova stvořená pro mazlení

Penis, penis a zase jenom penis! Je snad středobodem světa? No tak dobře, možná, že se obvykle všechny ty erotické věci točí okolo něj, ale nemělo by to tak být! Pánské mužství není jedinou erotogenní zónou, která si zasluhuje pozornost, tak nechce svého muže, aby zalapal po dechu i bez stimulace jeho rozkroku!

Pánské mužství není jedinou hračkou, se kterou si můžete užít spoustu zábavy –⁠ vy i on. Ženské i mužské tělo ukrývá mnoho erotogenních zón, které vyloženě lační po stimulaci a hýčkání. Proto nechte penis a penisem a milence nažhavte ve stylu chlípné a chytré horákyně – aniž by se  „klacík dostal z trenek“!

Krk

Krk je podceňovanou částí jeho těla, při jejímž dráždění milenec může roztát jako kostka ledu na slunci. Důvod? Krk představuje eroticky silnou koncentraci nervových zakončení a jemné kousnutí, líbání či lízání podporuje nárůst vzrušení. Nezapomeňte partnera dráždit od brady směrem dolů do bodu, kde se spojují lícní kosti. Rozhodně se déle zastavte na ohryzku neboli Adamově jablku, které je vůči polibkům a jiným hrátkám pro dospělé vnímavé.

Spodní část páteře

Zádová oblast ve spodní části spolu s křížem je důvěrným místem, na které si muž nenechá sahat jen tak od někoho. V daném člověku musí mít důvěru, proto je pro něj přejíždění bříšky prstů a popřípadě líbání v těchto končinách tak vzrušující. Jen pozor na začátek předehry. Ženy jsou přístupnější, když se k nim muž přibližuje zepředu, ale k mužům je vhodnější přistupovat ze strany. Líbněte toho svého na krk a rukou mu zajeďte kousek nad lem kalhot. Všimněte si, že přivře oči…

Bradavky

Proč příroda muže obdařila bradavkami, když nemají žádný zvláštní význam? Jeden by tu byl. Touží po pozornosti a jejich oždibování nebo svírání v samcích sice nevyvolává tak slastné pocity jako u žen, nicméně rozhodně lze hovořit o velmi příjemných pocitech. Proto je svírejte mezi prsty, sajte ústy a seznamte s teplotními rozdíly. Cucněte si chladného nápoje a drážděte je jazykem, pro zahřátí zase použijte masážní svíčky.

Vnitřní strana stehen

Vnitřní strana stehen je velmi citlivou oblastí, která sousedí s penisem. Kdykoli tam zabrousíte, dostane se muž do pozoru. Nikdy si totiž není jistý, jestli a kdy přeskočíte z jednoho hracího pole do druhého. Naneštěstí se na tuhle erotogenní zónu často zapomíná, což je škoda. Muži si přejí, aby ji milenky zahrnuly péčí, neboť se po většinu času ukrývá pod kalhotami.

Podkolenní jamky

Mezi rafinovaně ukryté spouštěče vzrušení patří i podkolenní jamky. Kůže je tam tenčí a citlivější. Není nutné tlačit. Kýžený efekt způsobí jemné kruhové masážní pohyby prsty a celou dlaní. Čím je pohyb pomalejší, tím více vzdechů způsobí. Tak do toho!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat