Romantické polohy pro den zamilovaných

Oživit intimitu a připomenout si, co jeden pro druhého znamenáte. Oslavte nejláskyplnější den roku romantickým milováním, které prohlubuje spojení mezi partnery a dává jim prostor pro nadpozemské něžnosti. Nevynechte tyhle polohy! 

Ne, není to přihlouplý americký svátek, ale anglosaský. Každoročně se slaví 14. února a je symbolem lásky, romantiky a náklonnosti mezi intimními partnery. Navzdory tomu, co se o něm říká, je velmi populární. Vlastně v mnohých případech plní funkci předehry. V letošním roce, kdy se svět potýká s druhou vlnou pandemie koronaviru, možnosti jsou sice poněkud omezené, nicméně něžné milování rozhodně nemusí být závislé na večeři v restauraci. Dobré jídlo si připravte doma. A pak se pomilujte jako milenci z Verony. V těchto pozicích!

Nenáročná poloha L

Oční spojení a menší fyzickou náročnost, tudíž i delší pohybovou výdrž, zajišťuje pozice L. Při pohledu na toto písmenko je jasné, že vy ležíte na zádech jako při misionáři, přičemž partner do vás vstoupí zepředu tak, že si klekne s roztaženýma nohama mezi vaše nohy a uchopí vás za kotníky. Z bočního pohledu tak skutečně vypadáte jako „elko“. Pohyby jsou na muži, nicméně vaše volné ruce mohou cestovat, kam se jim zlíbí, proto je využijte ke dráždění svých prsou nebo klitorisu. Nebude-li vám vyhovovat menší hloubka pronikání, dejte si pod pánev menší polštář.

Jemné přepadení

Velmi těsný kontakt je pro oslavu lásky velmi žádoucí. Proto se položte na břicho, dejte nohy od sebe a nechte milence, aby vás zezadu zalehnul. Samozřejmě, že ne celou svojí vahou, podpírá se rukama. Penis se dostává hlouběji do vaginy, dochází ke dráždění bodu G a pozice je vhodná i pro anální milování. Taky se dá vylepšit tím, že před sebe postavíte zrcadlo, které vám i partnerovi umožní sledovat reakce toho druhého.

Jezdecká pozice s předklonem

Nohy rozkročte, přisedněte na klín svého partnera, ale neposkakujte nahoru a dolů. Předkloňte se, nastavte mu svá ňadra k laskání a ústa k líbání. Klouzejte po jeho těle a užívejte si toho, že při předklonu penis snadněji najde váš bod G. Můžete použít i některý z párových vibrátorů ve tvaru podkovy. Jeden konec se zasune přímo do pochvy a o ten druhý, přitisknutý ke klitorisu, se partner při pohybech otírá. Tak stimuluje svůj penis. 

Láskyplné objetí

Muž je v polosedu, vy se k němu otočíte zády a sednete si mu do klína. Poté se milenec plnohodnotně a pohodlně uvelebí (ideálně se opře o čelo postele nebo gauč) a nechá vás se o něj opřít. Jelikož má volné ruce, může hladit vaše tělo při velmi těsném kontaktu. Pozice je nesmírně romantická, a to navzdory tomu, že pohyby jsou pomalé, krátké a trošku náročnější. Komu by to ale na den svatého Valentýna vadilo, že?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat