Sexy hry pro páry zpestří nekonečný lockdown

Váš erotický jazyk drhne, z postele se vytrácí hravost i intimita. Bodejť by ne, když hodně času trávíte ve 3+kk a do ložnice chodíte s pocitem, že víte, co bude následovat. Jestli vás nezabije rutina, tak už nic! Vzepřete se nešťastnému osudu a vytáhněte klobouk i barvy. Zachrání váš milostný a partnerský život!

Je to dlouhé, otravné a deprimující. Nikdo nechce být zavřený doma, nebo pořád dokola vymýšlet nějakou zábavu pro celou rodinu, která má zaručit aspoň minimální pohybovou či mentální činnost. A co teprve ta ponorka ve vztahu! Sex má od pondělí do neděle stejný scénář.

Pár polibků, misionář, zásun penisu dovnitř, ven, následují dvě, tři pohybová opakování, na řadu přichází ejakulace – obvykle do tří až pěti minut. Když máte to štěstí, partner vás s orgasmem upřednostní, a ještě dřív, než vystříkne, přiloží své prsty nebo jazyk do vašeho klína. A teď znovu. Nebo radši ne. Jestli už se v lockdownu nudíte, vezměte to cestou většího dobrodružství. Jedno se dá koupit, druhé vymyslet. Hlavně se toho nebojte!

Hry z obchodu

Chlípné hrací kostky s polohami, deskové hry, které nabízejí několik úrovní (light pro nesmělé, hard pro odvážné a bez zábran), mohou poskytnout několik hodin zábavy a potěšení. Konkrétní úkoly v těchto hrách jsou často tak vzrušující, že představují malý test sebeovládání. Potřebujete ozvláštnit předehru, najít méně známé erotogenní zóny, chybí vám motivace, kreativní nápady, zajímavé scénáře a navíc máte chuť zkusit netradiční praktiky? Hru vyberte podle svého záměru, většina obchodů pro dospělé vám zásilku diskrétně doručí již druhý den.

Sklenice přání

Pokud se vám nechce čekat nebo utrácet, věřte, že k tomu, abyste se s partnerem divoce vyřádili, nepotřebujete víc než chuť a trochu času o samotě (dětem stáhněte filmovou ságu na pokračování, nebo jim do ruky dejte herní konzole – existují i portály, které je za malý poplatek půjčují). Heslo zní: Nejlepší sexuální hry pro páry jsou ty, které si sami vymyslíte.

Proto vezměte mísu, sklenici, klobouk (co máte po ruce) a napište 10 až 15 sexuálních témat – každý z vás. Jezdecká pozice, orální sex, masáž, společná koupel, prsní milování, zavázané oči, pírka pro lechtání, sex s cizincem, vibrátory, hrátky pouze vestoje, striptýz, milování bez použití rukou a tak dále, a tak dále. Cokoli, co vás v souvislosti se sexem napadne, vítáno!

Jakmile nádobu naplníte, vytáhněte jeden lístek a slovně či fyzicky ho prozkoumejte (samozřejmě se souhlasem toho druhého). Abyste oba měli stejné podmínky, nastavte časomíru na 15 až 30 minut.

Odvážné malování i milování

Konečně můžete zužitkovat přírodní barvy na velikonoční vajíčka, které vám zbyly z loňského roku, který už se nesl ve znamení koronavirové pandemie. Vytáhněte líbivé odstíny (nahradit se pochopitelně dají henou, šetrnými barvami na tělo či těmi potravinářskými). Svlékněte se a navzájem na sobě označte oblasti, které jeden na druhém považujete za atraktivní (když budete mít zavázané oči, zatímco partner se pustí do malování, bude to o to zajímavější). Tato místa pak několik minut stimulujte prsty, jazykem nebo nějakou pomůckou. Pohlavní orgány si přitom nechte úplně na konec.

Filmová role

Pusťte si film s erotickým podtextem, klidně i thriller, když v něm bude dostatek sexu. Odkoukejte lechtivé scény, kostýmy i chování hlavních hrdinů a následně se do nich vžijte. Skvělé je, že když něco náhodou trochu přepísknete, dá se to svést na scénář. „Já nechtěla být tak drsná, ale ta herečka je tak přesvědčivá. Snažila jsem se ji dokonale napodobit!“ Na alter ego vám nikdo nemůže nic říct, takže si vyzkoušíte, jaké to je být pořádnou mrchou i nevinnou lolitkou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat