Masožravci si užívají sex častěji

Vegetariánství a veganství údajně přinášejí do života jen samé přednosti. Výsledky jedné ankety ohledně sexuálního života by se ale vegetariánům nelíbily. Masožravci si totiž sex užívají prý sexu mnohem častěji. Ovšem studie má jeden malý háček…

Vegetariánský styl života kvete už několik let, a tak se také stále více hovoří o rozdílech mezi oběma tábory – mezi těmi, kdo maso jedí, a těmi, kteří ho odmítají. Anketa, která měla přinést více světla i na rozdíl v sexuálním životě vegetariánů a masožravců, ukázal něco velmi zvláštního.

Třikrát více sexu

V anketě odpovídalo více než 2 000 mužů a žen na otázky kolem sexu a výsledek byl naprosto jednoznačný. Jen 16 procent vegetariánů má sex alespoň jednou týdně. Zatímco u masožroutů je to pěkných 42 procent. Milovníci steaku tak mají až třikrát větší šanci!

Ale s výsledky opatrně… Zadavatel studie totiž nebyl v tomto ohledu tak úplně nezaujatý. Jednalo se totiž o Gourmet Meat Club, tedy online obchodníka s výběrovým masem.

Slabší imunita?

Tak přehnaná ale tahle teze ve skutečnosti opravdu není. Protože zatímco vegetariánský způsob života s sebou přináší výměnou za ochranu zvířat a rovnováhu v životním prostředí čistou karmu, jsou jeho zdravotní účinky lehce sporné. Vědci z univerzity v Grazu se dokonce domnívají, že vegetariáni kvůli chybějícím živinám jako je vitamin B12 a nenasycené mastné kyseliny (které se vyskytují téměř výhradně v mase) mají tendence onemocnět mnohem rychleji. Častěji tak onemocní rakovinou a více trpí alergiemi a psychickými poruchami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat