Speciální vůně pro nastartování jeho libida

Tak pochopitelně, že vám příjemná hudba a osvětlení pomáhají vytvořit tu správnou sexuální atmosféru. Intimitu však budují i esenciální oleje. Které konkrétní vůně vašeho milence naladí a probudí jeho libido?

Nejen reálné zkušenosti milenců, ale i výzkumy naznačují, že několik druhů éterických olejů má afrodiziakální vlastnosti. Povzbuzující vůně mohou u vašeho partnera vyvolat silnější chuť na sex, erekci a v konečném důsledku i příjemnější intimní zážitky. Takže, čím provonět místnost, když máte náladu si zařádit?

Saturejka zahradní

Zatímco nejvíce se saturejka zahradní používá v balkánské kuchyni, v rámci aromaterapie a povzbuzování libida ji zná snad celý svět. Aktivuje oběhový a nervový systém a v mužích probouzí vášeň.

Zázvor

Zázvor má celkové pozitivní účinky na tělo a duši. I on na samce působí jako afrodiziakum. Jeho intenzivní kořeněná vůně odplavuje stres a intimně nabuzuje. Zkuste ho, nebudete litovat.

Skořice

Skořice stimuluje, povzbuzuje, má antiseptické a čistící účinky a působí jako stará známá modrá pilulka z reklamy. Mnozí pánové ji mají spojenou s dětstvím a pocitem bezpečí. Díky skořici si vzpomínají na staré zlaté časy bez starostí a mladickou nezbednost. Spouští v nich rebelii a koketerii.

Ylang ylang

Ylang ylang zmírňuje úzkosti a stres, což je v dnešní době důležité, ale také vyvolává pocity euforie a podílí se na sexuální stimulaci. Proto pár kapek přidejte do difuzéru, nebo partnerovi připravte voňavou koupel. Ani tenhle nakopávač nezůstane bez odezvy.

Bílá magnolie

Výrazná květinová vůně s ovocnými tóny dodává energii a sebedůvěru a zlepšuje náladu. Bílá magnolie je také známé pro své stimulační účinky na libido.

Muškátový oříšek

Již v minulosti vědci prověřovali, co je pravdy na tom, že silice z muškátového oříšku podporuje zvýšení touhy u myších samců. Dostalo se jim odpovědi, že hlodavci pod taktovkou této vůně vykazovali zvýšenou chuť na sex. Výzkumníci se proto domnívají, že u lidí je účinek stejný.

Ašvaganda (indický ženšen)

Ženšenový olej uvolňuje mozkové chemikálie spojené s lepší erektilní funkcí, a to u zvířat i lidí. Celkově zvyšuje psychickou a fyzickou odolnost organismu vůči nejrůznější stresové zátěži a umožňuje soustředit se na přítomný okamžik. Z hodných chlapců dělá divochy. Jdete do něj?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat