Speciální vůně pro nastartování jeho libida

Tak pochopitelně, že vám příjemná hudba a osvětlení pomáhají vytvořit tu správnou sexuální atmosféru. Intimitu však budují i esenciální oleje. Které konkrétní vůně vašeho milence naladí a probudí jeho libido?

Nejen reálné zkušenosti milenců, ale i výzkumy naznačují, že několik druhů éterických olejů má afrodiziakální vlastnosti. Povzbuzující vůně mohou u vašeho partnera vyvolat silnější chuť na sex, erekci a v konečném důsledku i příjemnější intimní zážitky. Takže, čím provonět místnost, když máte náladu si zařádit?

Saturejka zahradní

Zatímco nejvíce se saturejka zahradní používá v balkánské kuchyni, v rámci aromaterapie a povzbuzování libida ji zná snad celý svět. Aktivuje oběhový a nervový systém a v mužích probouzí vášeň.

Zázvor

Zázvor má celkové pozitivní účinky na tělo a duši. I on na samce působí jako afrodiziakum. Jeho intenzivní kořeněná vůně odplavuje stres a intimně nabuzuje. Zkuste ho, nebudete litovat.

Skořice

Skořice stimuluje, povzbuzuje, má antiseptické a čistící účinky a působí jako stará známá modrá pilulka z reklamy. Mnozí pánové ji mají spojenou s dětstvím a pocitem bezpečí. Díky skořici si vzpomínají na staré zlaté časy bez starostí a mladickou nezbednost. Spouští v nich rebelii a koketerii.

Ylang ylang

Ylang ylang zmírňuje úzkosti a stres, což je v dnešní době důležité, ale také vyvolává pocity euforie a podílí se na sexuální stimulaci. Proto pár kapek přidejte do difuzéru, nebo partnerovi připravte voňavou koupel. Ani tenhle nakopávač nezůstane bez odezvy.

Bílá magnolie

Výrazná květinová vůně s ovocnými tóny dodává energii a sebedůvěru a zlepšuje náladu. Bílá magnolie je také známé pro své stimulační účinky na libido.

Muškátový oříšek

Již v minulosti vědci prověřovali, co je pravdy na tom, že silice z muškátového oříšku podporuje zvýšení touhy u myších samců. Dostalo se jim odpovědi, že hlodavci pod taktovkou této vůně vykazovali zvýšenou chuť na sex. Výzkumníci se proto domnívají, že u lidí je účinek stejný.

Ašvaganda (indický ženšen)

Ženšenový olej uvolňuje mozkové chemikálie spojené s lepší erektilní funkcí, a to u zvířat i lidí. Celkově zvyšuje psychickou a fyzickou odolnost organismu vůči nejrůznější stresové zátěži a umožňuje soustředit se na přítomný okamžik. Z hodných chlapců dělá divochy. Jdete do něj?






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat